Luci_
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette kaynaktan daha çok gelişilebilir diye düşünüyorum geöen sene dershanede anlamadıklarımı yt üzwrinden anlayabildimBen 11 de çok sağlam temel attım ama o zaman pandemiydi sen şimdi okula gidiceksin be zaman kaybı olan birçok şey olucak fizikte konularınız yetişmeyecek dershaneye gidersen fazla soru görürsün iyi bir temel atarsın konuların biter yazında tyt 12 de fazlasıyla ekmeğini yersin 11in sağlamsa her şey çok güzel oluyor yani ben bunun ekmeğini yedim.
Maddi durumun el veriyorsa aileni zorlamayacaksa gitmeni tavsiye ederim eğer aileni zorlayacaksa disiplinli biriysen YouTube ve okuldanda halledebilirsin YouTube da da çok güzel hocalar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maddi olarak bir sorunumuz yok ama gitmeyi pek istemiyorumBen 11 de çok sağlam temel attım ama o zaman pandemiydi sen şimdi okula gidiceksin be zaman kaybı olan birçok şey olucak fizikte konularınız yetişmeyecek dershaneye gidersen fazla soru görürsün iyi bir temel atarsın konuların biter yazında tyt 12 de fazlasıyla ekmeğini yersin 11in sağlamsa her şey çok güzel oluyor yani ben bunun ekmeğini yedim.
Maddi durumun el veriyorsa aileni zorlamayacaksa gitmeni tavsiye ederim eğer aileni zorlayacaksa disiplinli biriysen YouTube ve okuldanda halledebilirsin YouTube da da çok güzel hocalar var.