Neler Yeni

11. Sınıfta Dershane Gereksiz Mi?

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Ben 11 de çok sağlam temel attım ama o zaman pandemiydi sen şimdi okula gidiceksin be zaman kaybı olan birçok şey olucak fizikte konularınız yetişmeyecek dershaneye gidersen fazla soru görürsün iyi bir temel atarsın konuların biter yazında tyt 12 de fazlasıyla ekmeğini yersin 11in sağlamsa her şey çok güzel oluyor yani ben bunun ekmeğini yedim.
Maddi durumun el veriyorsa aileni zorlamayacaksa gitmeni tavsiye ederim eğer aileni zorlayacaksa disiplinli biriysen YouTube ve okuldanda halledebilirsin YouTube da da çok güzel hocalar var.
İnternette kaynaktan daha çok gelişilebilir diye düşünüyorum geöen sene dershanede anlamadıklarımı yt üzwrinden anlayabildim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 11 de çok sağlam temel attım ama o zaman pandemiydi sen şimdi okula gidiceksin be zaman kaybı olan birçok şey olucak fizikte konularınız yetişmeyecek dershaneye gidersen fazla soru görürsün iyi bir temel atarsın konuların biter yazında tyt 12 de fazlasıyla ekmeğini yersin 11in sağlamsa her şey çok güzel oluyor yani ben bunun ekmeğini yedim.
Maddi durumun el veriyorsa aileni zorlamayacaksa gitmeni tavsiye ederim eğer aileni zorlayacaksa disiplinli biriysen YouTube ve okuldanda halledebilirsin YouTube da da çok güzel hocalar var.
Maddi olarak bir sorunumuz yok ama gitmeyi pek istemiyorum

melidoas6

80+ Silver
İnternette kaynaktan daha çok gelişilebilir diye düşünüyorum geöen sene dershanede anlamadıklarımı yt üzwrinden anlayabildim
Bak şimdi ailenin maddi durumu nasıl bilmiyorum ama disiplinli biriyse YouTube dan çalış ben sana çok güzel hocalarda öneririm o parayla da kitap özel ders vs alırsın

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
youtubeden calis. matematik olarak mert hoca.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Bak şimdi ailenin maddi durumu nasıl bilmiyorum ama disiplinli biriyse YouTube dan çalış ben sana çok güzel hocalarda öneririm o parayla da kitap özel ders vs alırsın
Önerin nedir

Kurapikki

80+ Bronze
Gideceğin dershaneye bağlı bence. 11. sınıf gerçekten gerek çalışma dİsiplinini oturtmak gerek derslerin zorluğu olsun en önemli sınıf. Şehrinin kaliteli dershanesine gitmen çok işine yarar.

Tre-x

80+ Silver
Dershaneye gitme para ver denemelerine katil denemelerin tanesi 25-30 TL falandır toplu ode gitmek zorunda kalırsın mecburen girersin

melidoas6

80+ Silver
Matematikte: mert hoca, rehber mat, eyüp B ile matematik, zikri sezgin , sml hoca , vayni team matematik ek olarak anıl hoca, matematiğin fatihi, şükrü akkoyun , laptü mat
Geometri: Kenan kara
Biyoloji: hocalara geldik biyoloji, dr biyoloji, selin hoca
Fizik: vip fizik, fizikle barış, ÖZCAN AYKIN, TOLGA BİLGİN, fizik evim, ertan Sinan Şahin
Kimya: kimya adası, kimya hocam, kimya köyü
Rehberlik yks1. İsmail murat Aydın

Bence gerekli 11. ve 12. sınıfta dershaneye gidip sıkıca çalışırsan çok iyi bir bölüm kazanırsın

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Matematikte: mert hoca, rehber mat, eyüp B ile matematik, zikri sezgin , sml hoca , vayni team matematik ek olarak anıl hoca, matematiğin fatihi, şükrü akkoyun , laptü mat
Geometri: Kenan kara
Biyoloji: hocalara geldik biyoloji, dr biyoloji, selin hoca
Fizik: vip fizik, fizikle barış, ÖZCAN AYKIN, TOLGA BİLGİN, fizik evim, ertan Sinan Şahin
Kimya: kimya adası, kimya hocam, kimya köyü
Rehberlik yks1. İsmail murat Aydın
Kitap olarak hangi yayınları önerirsin yayınların zorluk seviyesini yazarsan iyi plur

melidoas6

80+ Silver
Gideceğin dershaneye bağlı bence. 11. sınıf gerçekten gerek çalışma dİsiplinini oturtmak gerek derslerin zorluğu olsun en önemli sınıf. Şehrinin kaliteli dershanesine gitmen çok işine yarar.
Gitmedende sağlam bir temel atabilir ben 11in temelini
matta :acil fasikül, çap Fasikül, acil sb, orijinal sb
Kimyada: orbital sb ,aydın fasikül
Biyoloji: paraf apotemi palme sb ve konu anlatımı
Fizik: çap Fasikül,Nihat bilgin sb

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu sene gittim 10. Sınıfta çok fazla zamanımı alıyor kendime bir vakit kalmıyor özellikle hava erken karaedığı zamanlarda
10 da gitmek gereksiz olmuş. Ama sınav için bir hedefin varsa 11-12 de dershaneye gitmek gerek, zaten bu sınıflarda kendine ayıracağın pek bir vakit olmaması normal bir şey.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
10 da gitmek gereksiz olmuş. Ama sınav için bir hedefin varsa 11-12 de dershaneye gitmek gerek, zaten bu sınıflarda kendine ayıracağın pek bir vakit olmaması normal bir şey.
Açıkçası çok büyük bir hedefim yok ege bitki koruma ya da inşaat mühendisliği düşünüyprum
Gitmedende sağlam bir temel atabilir ben 11in temelini
matta :acil fasikül, çap Fasikül, acil sb, orijinal sb
Kimyada: orbital sb ,aydın fasikül
Biyoloji: paraf apotemi palme sb ve konu anlatımı
Fizik: çap Fasikül,Nihat bilgin sb

melidoas6

80+ Silver
Kitap olarak hangi yayınları önerirsin yayınların zorluk seviyesini yazarsan iyi plur
Yayınların zorlukları ise
Acil fasikül yeni nesil bakış açısı getiriyor seviyesi orta, çap Fasikül klasik orta zor, acil sb orta zor , orijinal zor
Kimya orbital orta , aydın zor
Biyoloji Apotemi , paraf zor palme orta( 345ayt biyoloji mükemmel bir kaynak)
Fizik çap Fasikül orta Nihat bilgin zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası çok büyük bir hedefim yok ege bitki koruma ya da inşaat mühendisliği düşünüyprum
Kaç k yani hedefin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,535
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom