11. sınıfta dershaneye gitmelimiyim.

Temelin yoksa dersane parasını karşılayacak durumun varsa hem 11 de hemde 12 de git
Durumun iyi değilse 11 de youtubedan video izleyerek temel oluştur 9 ve 10. sınıfı hallet 12 de yazıl

9 ve 10 temelim neredeyse hiç yok 11 in hafta içini 11 çalışarak haftasonlarını tyt çalışarak geçirmeyi planlıyordum.Sizcw böylemi yapmalıyım yoksa dershanete gitmelimiyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi bir üniversite istiyorum gerçekten çalışacağım
Aslında gerek pek yok kendin oturup her konuya çalışacaksan gitmen zaman kaybı yapar 11. sınıfta.Ben de iyi bir üniversite ve derece yapmak istiyorum inşallah isteyenlerin olur.Ben 11. sınıfta gitmeyi zaman kaybı olarak buluyorum çünkü 11. sınıfta 11. sınıf konularını görüceksin ama evde durup çalışırsan 9-10. sınıfı bitirip 11'i de bitirebileceksin 12'de de dershaneye giderek tam bir şekilde YKS'ye hazırlanmış olacaksın.Şuan ders çalışmaya başlarsan derece yaparsın.11'de başlayanlar zaten derece yapmak için başlıyorlar.

9 ve 10 temelim neredeyse hiç yok 11 in hafta içini 11 çalışarak haftasonlarını tyt çalışarak geçirmeyi planlıyordum.Sizcw böylemi yapmalıyım yoksa dershanete gitmelimiyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi bir üniversite istiyorum gerçekten çalışacağım
Aynı durumdayız
Ama üniversite okumayacağım için gitmeyeceğim dershaneye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,214
Üyeler
188,386
Son üye