11. Sınıf'ta Dilden Eşit ağırlığa geçilir mi?

Fyxee

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba ben bölüm olarak dil seçtim okuduğum okulu gayet iyi tanıyorum ve hem sınıf hem hocalar aşırı sıkıcı ve bunaltıcı dilin zor olduğuna bizi inandırdılar, ben aslında eşit ağırlık istiyorum fakat matematik yapamıyorum, temelim 0, tarihim coğrafyam vesaire iyidir edebiyatımda, sonuç olarak sorum şu matematik yapamayan biri eşit ağırlık seçebilir mi?

Merhaba ben bölüm olarak dil seçtim okuduğum okulu gayet iyi tanıyorum ve hem sınıf hem hocalar aşırı sıkıcı ve bunaltıcı dilin zor olduğuna bizi inandırdılar, ben aslında eşit ağırlık istiyorum fakat matematik yapamıyorum, temelim 0, tarihim coğrafyam vesaire iyidir edebiyatımda, sonuç olarak sorum şu matematik yapamayan biri eşit ağırlık seçebilir mi?
dil veya sözel gibi boş bölümleri seçmek en büyük hata zaten. maalesef matematik öğrenmekten başka bir çaren yok sen burda fenle mi uğraşıcam yoksa sosyal bilimlerle mi uğraşıcam diye bir tercih yap matematiği her türlü bilmek zorundasın

dil veya sözel gibi boş bölümleri seçmek en büyük hata zaten. maalesef matematik öğrenmekten başka bir çaren yok sen burda fenle mi uğraşıcam yoksa sosyal bilimlerle mi uğraşıcam diye bir tercih yap matematiği her türlü bilmek zorundasın
Matematik öğrensem sayısala geçerim hocam sayısalla aynı matematik yok mu?

Matematik öğrensem sayısala geçerim hocam sayısalla aynı matematik yok mu?
Öyle olmuyor işte fizik kimya biyoloji sende tamam o zaman sayisali matematikten sayiyorsan.
2 sene önce tyt görüyorlardı ama galiba sayisalla aynı matematiği görüyorlarmis şuan sen hangi mesleğe Ilgın varsa ona göre bir yol cizmen lazım hocam

knka tüm ayt tyt coğrafya edebiyat tarih türkçe sosyali fullediğinde mat olmadan 100k falan yaparsın maks ona göre düşün

Sayısalım tamamen kötü hocam amacım derece yapmakda değil ilk 200-300k ya girsem yeter polislik yada beden öğretmenliği istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kpss girmeyi düşündüm onun için altyapı oluşturmaz mı EA? Dilden pek halledemem gibi

Ben lisede bölümün bir önemini göremedim 😀

Geçiyorum arkadaşlar sağolun

Geri