Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,104
Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki 11.Sınıf Zor , TYT İle Beraber Zor Gidiyor , TYT'yi Bu Yıl Nasıl Bitirebilirim ? 11.Sınıf Notlarım Düşsün İstemiyorum Ama.
Hocam Sorduğunuz Soruların Hepsi Kafamı Karıştıran Sorular ,
Kullanmam Gereken Kaynaklar , Kaç Saat Çalışmam Gerektiği , Kaç Soru Çözmem Gerektiği , Öncelikli Dersler , Tyt-Ayt Dengesi, Nasıl Program Kurmam Gerektiği
Hepsi Kafamı Çok Kurcalıyorlar. Aydınlatırsanız Çok Memnun Olurum.
Çok Teşekkür Eder , İyi Geceler Dilerim.Pomodoro taktiğinden bahsediyorsunuz. Benim tavsiyem en az iki saat hiç ara vermeden ders çalışmak daha sonra yarım saat teknolojik aletlerden uzak bir ortamda ara vermek ve tekrardan iki saat ders çalışmak. Bu şekilde günde altı saat çalışmak fazlasıyla yeterli olacaktır. Neden iki saat boyunca ara vermeden çalışmanın daha iyi olacağına gelirsek TYT sınavı iki saat on beş dakika. Bu sınav esnasında sıkılıp konsantrasyon bozukluğu meydana geliyor. Konsantrasyon bozukluğunda gelecek olursak modem gibi yüksek radyasyon dağıtan aletleri kapatıp uyumanı öneririm. Bozuk süt (kefir) içmek de gayet faydalı oluyor.
İyi geceler dostum.Çok Teşekkür Eder , İyi Geceler Dilerim.
valla ben 12 yim ben daha hiç birine bakmadım çizim sınavına gireceğim diye barajı geçsem yeter de çok zor mudur barajı geçmek?Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki 11.Sınıf Zor , TYT İle Beraber Zor Gidiyor , TYT'yi Bu Yıl Nasıl Bitirebilirim ? 11.Sınıf Notlarım Düşsün İstemiyorum Ama.