110 BİN BÜTÇE İLE PS/PC KARŞILAŞTIRMASI

rica ederim ben biraz daha bakayım linkler ile birlikte atarım
bende şimdi topluyordum fiyatları teker teker
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aşağı yukarı 100k oluyor fiyat

bune :D

aşağı yukarı 100k oluyor fiyat

bune :D

kasa kaldı bir tek

kasa kaldı bir tek
eline sağlık teşekkürler

110K bütçe var ve iki seçeneğim var. ya 40k ya ps5 pro + oled monitör alıp kalan para ile hardcore oyun oynamayacağım ama 1080 p de üzmeyecek bir pc toplayacağım. Ya da tüm parayı pc ve ekipmanlara basıp ps almayacağım. Ps isteme sebebim gta6 ve pro isteme sebebimde aynı şekilde gta6 nın düz ps lerde 30fps verecek söylentileri.
ps5 slim alıyorsun gta 6 yı oynayıp satıyorsun pc den devam ediyorsun yani pro yerine düz slim + pc

düz slim rahat oynatır mı gta 6 yı 30fps diyorlardı
hocam ben 2013 de xbox 360 da gta 5 oynadım ps3 de gta 5 oynandı gta 6 ps5 de oynatır sonuçta oraya özel yapılıyor zaten single player oyunda 400 fps alsan ne amaç oyundan keyif almak

hocam ben 2013 de xbox 360 da gta 5 oynadım ps3 de gta 5 oynandı gta 6 ps5 de oynatır sonuçta oraya özel yapılıyor zaten single player oyunda 400 fps alsan ne amaç oyundan keyif almak
o zaman ps slim alıp gta oynayıp satıp pc toplicam

o zaman ps slim alıp gta oynayıp satıp pc toplicam
hayır şu şekil yapıcaksın ps5 slim alıyorsun 25 k ya 110k dan 25 düşersek 85 e işlemci düşük ekran kartı yüksek sistemi döşüyorsun sonra gta 6 oynayıp bitirdikten sonra ps5 i satıyoresun gta6 lı hesapla sonra pc ne o dönemin x3d işlemcisini alıp geçiyorsun gelen para ile

hayır şu şekil yapıcaksın ps5 slim alıyorsun 25 k ya 110k dan 25 düşersek 85 e işlemci düşük ekran kartı yüksek sistemi döşüyorsun sonra gta 6 oynayıp bitirdikten sonra ps5 i satıyoresun gta6 lı hesapla sonra pc ne o dönemin x3d işlemcisini alıp geçiyorsun gelen para ile
tamam böyle yapıcam o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri