Neler Yeni

Yardım 110 Bin TL Altı Sıfır Motor Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar aklımda kanuni seha 150 ve rks freeccia 150 var sizce sıfır olarak alınır mı ve pcx ile nmax fiyatları uçtuğundan dolayı bu motorlara bakıyorum sym olsun kymco olsun onlar bile karaborsa olmuş 2.el önermeyin temiz değilse yardımcı olursanız sevinirim.
başlığı monitör diye okudum

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Akmaz bitirin artık şu yamaha sevdasını. Bağırttırılmamış içinden geçilmemiş kmsi düşürülmemiş MT bulamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pulsar hero tarafına bir bak. Ben olsam F250 alırdım.
F250 düşünmüyorum.

Akmaz bitirin artık şu yamaha sevdasını. Bağırttırılmamış içinden geçilmemiş kmsi düşürülmemiş MT bulamazsın.

Cf motor 250 aklımda var ona ne dersiniz?

Mt-125 saçma fiyatlara satılıyor onun yerine Suzuki 125 alırım daha iyi.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar yeni alacağım yardım ederseniz çok iyi olur.

Hocam bende hafif bütçe arttırdım cf motor 250nk tercih edeceğim sizce nasıl?

Yağ soğutma var hocam onda o yüzden tercih etmem birde mt 25 çakması duruyor mt-25 gibi çirkin.
hacı yağ sogutma hikaye youtube da kullananlar var dene gör. mt25 in cakması orası öyle ama suandaki en iyi fiyat performans makinesi. suanda bajaj harici bir makineyi 1 hafta içinde almak çok zor. yamaha 2025 sonuna veriyor randevu şaka gibi

Hocam bende hafif bütçe arttırdım cf motor 250nk tercih edeceğim sizce nasıl?

Yağ soğutma var hocam onda o yüzden tercih etmem birde mt 25 çakması duruyor mt-25 gibi çirkin.
kanka cf moto güzel görünüyor ama kesinlikle alma sonra üzülürsün bir farın bir şeyin bozuluncca millet aylarca bekliyor youtube da az izle herkes deli gibi sövüyor adamlara cünkü parça gelmiyor çok kötü. ama motor daha güzel görünüyor ben sonradan üzülmek istemezdim

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
hacı yağ sogutma hikaye youtube da kullananlar var dene gör. mt25 in cakması orası öyle ama suandaki en iyi fiyat performans makinesi. suanda bajaj harici bir makineyi 1 hafta içinde almak çok zor. yamaha 2025 sonuna veriyor randevu şaka gibi

kanka cf moto güzel görünüyor ama kesinlikle alma sonra üzülürsün bir farın bir şeyin bozuluncca millet aylarca bekliyor youtube da az izle herkes deli gibi sövüyor adamlara cünkü parça gelmiyor çok kötü. ama motor daha güzel görünüyor ben sonradan üzülmek istemezdim
O kadar kötü mü be başka markada yok kafayı yememek elde değil hocam ona bakacağım en kötü başka model yok peki kanuni seha 150 için ne dersiniz.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın

kanka ns200 baya bela motor youtube da çok canı yananlar var. n250 daha sorunsuz veya f250

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
kanka ns200 baya bela motor youtube da çok canı yananlar var. n250 daha sorunsuz veya f250
Çevremde kullananlar sorun yaşamadı. 150 bin km devirenler var ama tabi 2 kere motor içine girilmiş 70 binde bir. Yaşanılan sorunları da az çok biliyorum evet ama yine de mantıklı duruyor. 250 dominar daha mantıklı aslında ama bütçe yetmiyor tabi rs200 de bakılabilir 6 bin koyulup. hero xpulse 200 alanlar memnun fiyatına değer bence transtrakya turları falan yapıyorlar gücü düşük ama iş görür. Hero da üzmeyen makineler yapıyor.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
Yaklaşık 3000 km dir N250 kullanıyorum, yağ sogutma 5 vites diye vazgeçmek saçmalık olur, sırf bu yüzden vazgeçiyor isen hata yaparsın,

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm

Hocam Hint motoru almak istemem zaten fiyatlar arttıyor zaten yatırımlık alıyorum birazda kullanacağım için seneye yaza satıp eğer param yeterse adv 350 bakacağım yada cb 250r hangisine param yeterse sadece peşinatım olsun diye alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Arkadaşlar aklımda kanuni seha 150 ve rks freeccia 150 var sizce sıfır olarak alınır mı ve pcx ile nmax fiyatları uçtuğundan dolayı bu motorlara bakıyorum sym olsun kymco olsun onlar bile karaborsa olmuş 2.el önermeyin temiz değilse yardımcı olursanız sevinirim.
valla sıfır bu fiyata en sağlam bajajdan başka bişey gelmiyor aklıma kanka

F250 düşünmüyorum.

Cf motor 250 aklımda var ona ne dersiniz?

Mt-125 saçma fiyatlara satılıyor onun yerine Suzuki 125 alırım daha iyi.
cf moto kesinkle alma zaten gereksiz pahalı 110 bine sıfır alman imkansız

Hocam Hint motoru almak istemem zaten fiyatlar arttıyor zaten yatırımlık alıyorum birazda kullanacağım için seneye yaza satıp eğer param yeterse adv 350 bakacağım yada cb 250r hangisine param yeterse sadece peşinatım olsun diye alıyorum.
hocam eğer bu cümleyi kuruyorsan gerçekten aklından şüphe ederim hint almayıp çin almak istiyorsun arkadaşım 4.5 aydır 240 liralık bi parça bekliyor ve motor yatıyor

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Hero dünyanın en büyük motor üreticilerinden. Yatırıma gelecek olursak, her şeyin fiyatı artıyor. Çinliyle, hintli hiçbir motorun getireceği kar japon kadar olmaz. Kymco agility 125 s te bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom