arctis 1 wireless bakabilirsiniz. Veya barracuda x alabilirsiniz;arctis 3 bluetooth alacaktım ama bulamadım piyasada
versusa bakarsam barracuda tokatlıyo ama çok çirkin yaarctis 1 wireless bakabilirsiniz. Veya barracuda x alabilirsiniz;
Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hocam attığınız arctis 3 modeli kablosuz kullanılabiliyor mu? kullanılamıyor diye biliyorumBütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz.SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.167,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani kulaklığın tipi çok önemli değil bence kulağına taktığında göremiyorsun zaten .versusa bakarsam barracuda tokatlıyo ama çok çirkin ya
Pardon hocam onu kablosuz sandım kusura bakmayın.versusa bakarsam barracuda tokatlıyo ama çok çirkin ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam attığınız arctis 3 modeli kablosuz kullanılabiliyor mu? kullanılamıyor diye biliyorum
Max bütçe ne kadar hocam?başka önerilere de açığım atan olursa
yani kendim alacağım için sınır yok aslında ama 1.5 in üstüne çıkmasak iyi asgari alıyorum sonuçta fazla taksite girmeyelimMax bütçe ne kadar hocam?
Daha iyi öneri yapabilirim
yani kendim alacağım için sınır yok aslında ama 1.5 in üstüne çıkmasak iyi asgari alıyorum sonuçta fazla taksite girmeyelim
teşekkürler hocam <3Corsair HS70 PRO Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS70 PRO Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS70 PRO Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.603,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com