Muhammed Hamza Bayık
80+ Bronze
Hadron-platon kullanıyorum 2 sene gidiyor en azındanBende 8 tane mouse var çoğu izloy idi kaldı elimde .d
Hadron-platon kullanıyorum 2 sene gidiyor en azındanBende 8 tane mouse var çoğu izloy idi kaldı elimde .d
Yapış yapışneyse hadi diyelim tuf mouse aldım mouse pad lazım benim suanki mouse padde çay kahve sut su filan var yapıs yapıs
La 8 sene platoon psu kullandım 250w şimdi de 500w hadroon PSU kullaniom disbxksxhdkxbkexHadron-platon kullanıyorum 2 sene gidiyor en azından
O zaman ucuz + mouse pad alıp geçin daha sonra elinize para geçince tuf alır ggeçersiniz.neyse hadi diyelim tuf mouse aldım mouse pad lazım benim suanki mouse padde çay kahve sut su filan var yapıs yapıs
yapıs yapıs derken cay ve kahvedenYapış yapış
Mesaj otomatik birleştirildi:
La 8 sene platoon psu kullandım 250w şimdi de 500w hadroon PSU kullaniom disbxksxhdkxbkex
La bu marka okullara sponsor olan marka değil mi lahttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-a4-tech-op620d-siyah-optik-usb-fiyati,612815.html bende bu var suan 2 senedir filan
Şaka yaptım hocam biliyorum hdksbxkyapıs yapıs derken cay ve kahveden
Konu sahibinide kendilerine benzetmişlerYapış yapış
La 8 sene platoon psu kullandım 250w şimdi de 500w hadroon PSU kullaniom disbxksxhdkxbkex
Size şöyle söyliyeyim o mouse nin ps 2 girişli olanı 2008 den bu yana kullanılıyordu 2 sene önce bozuldu maalesefhttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-a4-tech-op620d-siyah-optik-usb-fiyati,612815.html bende bu var suan 2 senedir filan
Allah rahmet eylesin ne diyim giden gitti. Ama bayağı üzülmüştüm bozulduğundaSize şöyle söyliyeyim o mouse nin ps 2 girişli olanı 2008 den bu yana kullanılıyordu 2 sene önce bozuldu maalesef
Konu sahibi Trendyol PC si alıyorKonu sahibinide kendilerine benzetmişler
hepsi buradadan aldım ben pc yi açtım gta 6 indirdim ama açılmadı neden (kaplumaga deden)Konu sahibi Trendyol PC si alıyor
La ben yatmaya gidiyom yeter artık sabah bakarım bu ney adamlar bütün dertlerini tasalarını bu konu için içlerinde tutup kimseye anlatmamışlarKonu sahibi Trendyol PC si alıyor
GTA 7 dene belki açarben çoğu seyi internnet almam lazım yaw burda mağaza yok 3 tane pcci var 1 tane dısında hepsi iyi değil 1 tane iyi olanda satıs yapmıyor tamir yapıyor
hepsi buradadan aldım ben pc yi açtım gta 6 indirdim ama açılmadı neden (kaplumaga deden)
-Abi benim pc ne olduben çoğu seyi internnet almam lazım yaw burda mağaza yok 3 tane pcci var 1 tane dısında hepsi iyi değil 1 tane iyi olanda satıs yapmıyor tamir yapıyor