işlemci abartalı degilmi bide hani mouse klavye kulaklıkAMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit RAM
SAPPHIRE Radeon RX 5700 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
COOLER MASTER MasterBox MB511 650W 80+ RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa
XPG 512GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma)
Sadece kasa.
sadece kasayı yazmış gerisi kolay sen bakabilirsin :dişlemci abartalı degilmi bide hani mouse klavye kulaklık
aslında ben ekipman buldum gamepower saber rgb klavye ve gamepower ursa yada steel series rival 600 kulaklık 710 jamesdonkey bunlarda sıkıntı yaşarmıyım çzellikle mouse ve klavyedesadece kasayı yazmış gerisi kolay sen bakabilirsin :d
3700X efsanesinin tadına bakmak istemiyorsan 3600X' düşürebilirsin. Ekipmanlar senin zevkine kalmış, isteklerine göre ayrı konu açarsan yardımcı olurum.Switch tarzını,mouse tutuş tarzını bilmiyoruz ona göre yorum yapamamişlemci abartalı degilmi bide hani mouse klavye kulaklık
Dostum ekipmanlar için tek tek ayrı konu aç. Burada böyle konuşamayız. Bir de önce sistemini topla hele ekipman sonraki iş.aslında ben ekipman buldum gamepower saber rgb klavye ve gamepower ursa yada steel series rival 600 kulaklık 710 jamesdonkey bunlarda sıkıntı yaşarmıyım çzellikle mouse ve klavyede
daha iyi sistem için ekipmanları kısman mantıklı olur ama senin kararınaslında ben ekipman buldum gamepower saber rgb klavye ve gamepower ursa yada steel series rival 600 kulaklık 710 jamesdonkey bunlarda sıkıntı yaşarmıyım çzellikle mouse ve klavyede