Benim de bu bibloda 42 küsür TL vergi gelmişti ve dediğiniz gibi gönderen firma kendisiydi diye hatırlıyorum.Dediğiniz olay farklı siparişimde oldu, fakat gönderen Amazon Lojistik değildi, direk satıcı göndermişti .
Olmuyor işte , ama fazladan vergi gelirse ve size vergi çok gelirse almazsınız yapıcak bir şey yokZaten vergiyi Amazon ayarlıyor diye biliyorum eğer ki fazla bir ödeme olursa satıcı değil Amazon sorumlu olur.
Amazon sorumlu olması için satıcıda Amazon olması lazım? Sorabilirsin Amazon müşteri hizmeti görevini.yerine getirir ama öncelik satıcı ile halletmeni ister en son o müdahale eder çünkü ürün kendi.urunu değilBenim de bu bibloda 42 küsür TL vergi gelmişti ve dediğiniz gibi gönderen firma kendisiydi diye hatırlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmuyor işte , ama fazladan vergi gelirse ve size vergi çok gelirse almazsınız yapıcak bir şey yok
Ürün kaldı mı daha?Linki düzelttim bakabilirsin hocam
Ürün linkini atabilir misinZaten vergiyi Amazon ayarlıyor diye biliyorum eğer ki fazla bir ödeme olursa satıcı değil Amazon sorumlu olur.
Hocam klavye linkini atar mısınız kaldıysa alayim bendrHerkes birine bir şey olmadı bize olmaz kafasında bazıları ben bilgilendirmek için konu açtım konuma panik yaptırıyorsun diyorlar hocam
hocam açıkcası ben herhangi bir verginin çıkacağını düşünmüyorum. vergi çıkacak ürünlerin listesi amazonun kendi sitesinde de var dhl veya getirttiği kargo şirketinin kendi sitesinde de var. bazı cihazlar özellikle elektronik de extra vergi çıkartıyor. fakat klavye de böyle bir şey olacağını sanmıyorum.Herkes birine bir şey olmadı bize olmaz kafasında bazıları ben bilgilendirmek için konu açtım konuma panik yaptırıyorsun diyorlar hocam