keremkrekrc
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
aksamdan beri nefes darligi yasiyorum astim hastasiyim ilacim bitmis arasam ne derler gelirler mi
Arayıp durumu anlat. Tek mi yaşıyorsun?aksamdan beri nefes darligi yasiyorum astim hastasiyim ilacim bitmis arasam ne derler gelirler mi
Ara Ara Buraya Niye Yazıyon Kakmfvkcxbmvcknbm Ara Hemenaksamdan beri nefes darligi yasiyorum astim hastasiyim ilacim bitmis arasam ne derler gelirler mi
anlat 112 de çalışıyorumaksamdan beri nefes darligi yasiyorum astim hastasiyim ilacim bitmis arasam ne derler gelirler mi
geldiklerinde hiçbişey yapmadan seni acile götürecekler spo2 ne bakarlar bi duruma göre ya nazal ya da rezervuarlı maske takarlar acile gidene kadar sonra sarı alan doktoru müayene edip seni yeşile gönderir ve sıra beklersin. Taksiylede gidebilirsin tercihaksamdan beri nefes darligi yasiyorum astim hastasiyim ilacim bitmis arasam ne derler gelirler mi
Hocam direkt arasın adam sana anlatana kadar öbür tarafa gidecekanlat 112 de çalışıyorum
astım atağı geçirdiğini belirtmemiş astımım tuttu demiş nefes darlığı yaşaması normalHocam direkt arasın adam sana anlatana kadar öbür tarafa gidecek![]()
Çok anlamıyorum o işlerdende genede araması daha iyi sonuçta risk almaya gerek yok bilmiyorumastım atağı geçirdiğini belirtmemiş astımım tuttu demiş nefes darlığı yaşaması normal
spo2 kaç çıktıaradım ambulansta buhar maskesi taktilar suan iyiym basarili
astım atağı geçirdiğini belirtmemiş astımım tuttu demiş nefes darlığı yaşaması normal
hic bilmiyom onlari soylemediler bilespo2 kaç çıktı