Ben çözdüm aynı anakart bende var. Birazdan çözümünü anlatıcam.Biostar h510 mh e 2.0 hocam. Şuan son çözüm olarak anakart değişikliği düşünüyorum.
Hocam gerçekten bu sorun yüzünden 1 aydır kafayı yemek üzereyim, eğer çözülürse çok mutlu olacağım.Ben çözdüm aynı anakart bende var. Birazdan çözümünü anlatıcam.
Hemen biosdan ss alıp gelicem.Hocam gerçekten bu sorun yüzünden 1 aydır kafayı yemek üzereyim, eğer çözülürse çok mutlu olacağım.
1. ayar dışında hiçbir ayarın SoC gücüyle bir alakası yok.Hemen biosdan ss alıp gelicem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biosa girip benim attığım ayarları bul ve aynısını yap sadece bunları yapman yeter sonra boot menüye gel orda windows a bas ve onayla kabul et değişenleri.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hepsini eksiksiz yaptığına emin misin? Normalde kesin çözülmeli o zaman şimdi sen occt idnir testi başlat ve orada anakart sıcaklığının değerlerini at.Maalesef sorun çözülmedi hocam. Yine de desteğiniz için teşekkürler. Sanırım anakart değiştireceğim.