0ı varmı ki hocam bu zamandaGünümüzde gidip 1150 tepe seviye anakartlara para dökmek pek mantıklı değil. Galiba sıfırları da kalmadı zaten. İkinci elden H81, H87 gibi anakartlar bakmak lazım.
Onu dedim bende zaten0ı varmı ki hocam bu zamanda
Ben İ7 3770k ile Z77 anakart bakıyorum. 2.el Ryzen 5 3600 lü sisteme para dökmek daha mantıklı.Günümüzde gidip 1150 tepe seviye anakartlara para dökmek pek mantıklı değil. Galiba sıfırları da kalmadı zaten. İkinci elden H81, H87 gibi anakartlar bakmak lazım.
Çok uçuk fiyatlar istiyorlar sağlam LGA 1150 anakartlara.Ben İ7 3770k ile Z77 anakart bakıyorum. 2.el Ryzen 5 3600 lü sisteme para dökmek daha mantıklı.
4790k da DDR3 RAM destekliyor var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maksimum z87 varmış. H87 den sonra geliyor.
Haswell chipset bölümüne göz atabilirsin.LGA 1150 - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Çok bir seçenek yok açıkçası fiyatı uygun olanı almak gerekiyor zaten ilanlar sayılı yani. Ama en azından mosfet soğutuculu bir model iyi olacaktır.Bende H81 diye düşünmüştüm ama düz H81 mi?
anladım teşekkürler.Çok uçuk fiyatlar istiyorlar sağlam LGA 1150 anakartlara.
Çok bir seçenek yok açıkçası fiyatı uygun olanı almak gerekiyor zaten ilanlar sayılı yani. Ama en azından mosfet soğutuculu bir model iyi olacaktır.
1-2 tane uygun fiyatlı ilan yok değil aslında ama sağlamlık durumlarını kestiremiyorumanladım teşekkürler.