11500 tl topladığım sistem iyi mi ?

dediğimi biraz araştırma ile bulurusun teknobiyotikte takılı kalma ama sistem çok güzel alabilirsin ancak daha ucuza bulabilirisn dediğim gibi sistem çok güzel
Türkiyede ekran kartıyla ilgili video bulamadım öyle yabancılardada cok yok ısınma sorunu yaşamam inşillah benım paylaştıgım sıstemde ama kasa cok ıyı dıyolar fanları felan sogutması sıvı sogutucu da var antalyada yasadıgım ıcın burası cehennem :D

HocAm sistem tas gibi oyun oynatir mi ne :)
Her seyi oynarsin.Fakst 3600x onermem cunku yanina zaten gayet guzel sivi sogutma aliyorsun.3600 al zaten 3600x ile performanslari asiri yakin.
Ayrica b550 varsa ona gec derim site ile konusursan senin icin ekleme sanslari olabilir.O sistem msi b550 a pro guzel olur.B550 tomahawk ise daha da guzel olur.

HocAm sistem tas gibi oyun oynatir mi ne :)
Her seyi oynarsin.Fakst 3600x onermem cunku yanina zaten gayet guzel sivi sogutma aliyorsun.3600 al zaten 3600x ile performanslari asiri yakin.
Ayrica b550 varsa ona gec derim site ile konusursan senin icin ekleme sanslari olabilir.O sistem msi b550 a pro guzel olur.B550 tomahawk ise daha da guzel olur.
TAKTIGIM ANA KART KÖTÜMÜ

Çok pahalı ve parçaları iyi değil asla alınmaz

Anakart B550 chipsetli olsa güzel olur tabii ki ama seçeneklerde yok ki :D
Belki site ile konussa eklerler diye dusundum ama yanlis bir dusunce mi ben teknobiyotik sahibi olsam eklerdim :) Sonucta cebime para girecek

Belki site ile konussa eklerler diye dusundum ama yanlis bir dusunce mi ben teknobiyotik sahibi olsam eklerdim :) Sonucta cebime para girecek
Onuda bilerek yapıyorlar pazarlama taktikleri denir onlara

İşte satın alacak kişi toplanmış olarak almak istiyorsa o biraz sıkıntı.
😀 ben kendim toplarım ne gerek var ama şimdi herkes benim gibi düşünmüyor orası ayrı ben gidip 11000tl para sayacam adama adamlar takıp verecekler ben kimseye sürdürmem parçaları 😀😀

😀 ben kendim toplarım ne gerek var ama şimdi herkes benim gibi düşünmüyor orası ayrı ben gidip 11000tl para sayacam adama adamlar takıp verecekler ben kimseye sürdürmem parçaları 😀😀
Aynen toplamayi biliyorsan zaten direkt kendin toplayacaksin onun zevki ayri kasayi temizlemek bile guzel geliyor :)

Geri