Neler Yeni

11500 TL’ye Bundan İyi Sistem Var Mı?

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Hocam dost kayaoğlu dk4 intel var parça kalitesi daha iyi cüzi bir fiyat farkına düşünebilirsiniz

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Hocam dost kayaoğlu dk4 intel var parça kalitesi daha iyi cüzi bir fiyat farkına düşünebilirsiniz
Güzel sistem ama cüzi dediğiniz fiyat farkı 1000 TL, aradaki kayda değer fark PSU ve RGB Ram :kappa:
O parayla bu sistemin PSU’sunu değiştiririm, cebimde param kalır diye düşünüyorum. Şu an 12’lere çıkmam imkansız zaten.

cemil1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cemil
Psu ile ilgili forumlarda şöyle yorumlarda var.Boyle yorumlarida okuyunca Psu ise fazla abartılıyor gibi.

Uzun süredir türlü türlü PC ile haşır neşir olan birisi olarak gördüğüm en kötü senaryoda PSU kendi kendine patlıyor. Öyle evde yangın çıkarmakmış, anakartı patlatmakmış ne gördüm ne de duydum. Özellikle kamu PC'lerinin alayı dandik, teneke, üstünde casper falan yazan 300-350 watt etiketli psu'lar. Sürekli patlıyor ama diğer bileşenlere bir şey yaptığını görmedim. Hatta o patlayan şey de içindeki sigortası. Onu değiştirip ya da bypass edip çalıştırmaya devam edebiliyorsun. Tabi o noktada öyle bir risk almazsın orası ayrı.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Psu ile ilgili forumlarda şöyle yorumlarda var.Boyle yorumlarida okuyunca Psu ise fazla abartılıyor gibi.

Uzun süredir türlü türlü PC ile haşır neşir olan birisi olarak gördüğüm en kötü senaryoda PSU kendi kendine patlıyor. Öyle evde yangın çıkarmakmış, anakartı patlatmakmış ne gördüm ne de duydum. Özellikle kamu PC'lerinin alayı dandik, teneke, üstünde casper falan yazan 300-350 watt etiketli psu'lar. Sürekli patlıyor ama diğer bileşenlere bir şey yaptığını görmedim. Hatta o patlayan şey de içindeki sigortası. Onu değiştirip ya da bypass edip çalıştırmaya devam edebiliyorsun. Tabi o noktada öyle bir risk almazsın orası ayrı.
Benim Gamepower PSU’m için de benzer şeyler söylenmişti, 2 yılda hiç sorun çıkarmadı. Tabii ki kaliteli olmayabilir ve mümkün olunca kasa ve PSU’yu satıp değiştiririm ama abartılacak kadar riskli değil. Sistem yorumlarında işlemci soğutmasının yetersiz olduğunu, bir de soğutucu almanın gerektiğini yazmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,868
Üyeler
161,352
Son üye
onurinternet2004
Top Bottom