1155 pin işlemci güncelleme önerisi

Aere

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba.
Yeni bir pc aldım 2. el ve çöp gibi amacım youtubede gördüğüm çöp pc lerle oyun oynamaya çalışan adamlara özenerek almam oldu.Yavaş yavaş güncelleyerek adam edebilirim. İşlemcimle başlamaya karar verdim işlemcim i5 3470 ve ram ddr3 bu yüzden ddr3 uyumlu en mantıklı hangi işlemci ile değiştirmem olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler..

Herkese merhaba.
Yeni bir pc aldım 2. el ve çöp gibi amacım youtubede gördüğüm çöp pc lerle oyun oynamaya çalışan adamlara özenerek almam oldu.Yavaş yavaş güncelleyerek adam edebilirim. İşlemcimle başlamaya karar verdim işlemcim i5 3470 ve ram ddr3 bu yüzden ddr3 uyumlu en mantıklı hangi işlemci ile değiştirmem olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler..
Direkt olarak işlemci anakart ram güncelleyip DDR4 geçmen gerek, DDR3 de düzgün bileşen yok bende bir ara araştırdım sonra o soketin i7 si parasına DDR4 geçtim 😀

Ryzen li anakart geç direk boşuna uğraşırsınız i7 nerdeyse o fiyata.

Herkese merhaba.
sisteminizi satıp am4 geçmenizi öneririm parçaları ddeğişin en azındasn gelecek olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,205
Üyeler
188,900
Son üye
Carry
Geri