Senin canın sağolsun gözüm helal hoş olsun ama şuan işteyim eve geçince bakarım bana hatırlatın yeterli@Kürşat Kütükçü hocam bakabilir (hocam her toplamaya pingliyorum hakkınızı helal edin )
Hazır sistem olarak
O geliyor sistem bulucuların şahıııı @Kürşat Kütükçü üüüüüBütçem 115K bu fiyata aşağıdakileri almam gerekiyor
• Masaüstü PC
• Monitör
• Masa
• Koltuk
• Mouse
• Kulaklık
• Klavye
5 çayı molasına denk getirdiniz Şuan bakamam akşam bakarım ancaO geliyor sistem bulucuların şahıııı @Kürşat Kütükçü üüüüü
Pardon gelmiş bile adam ışınlanmayo buldu sırf sistem yapmak için
Şu anda işteyim, akşam yada gece bakarım.
Peki bekliyorumSenin canın sağolsun gözüm helal hoş olsun ama şuan işteyim eve geçince bakarım bana hatırlatın yeterli
Konu sahibi takip etsin reis benimde molama denk geldi5 çayı molasına denk getirdiniz Şuan bakamam akşam bakarım anca
Sanki ben sana daha önceden de kurmuştum troll değilsin dimi bak bu aralar böyle konular açılıyor ama kimsenin aldığı yok valla uğraş veriyoruz umarım doğrudurPeki bekliyorum
@Kürşat Kütükçü hocam bakabilir (hocam her toplamaya pingliyorum hakkınızı helal edin )
Hazır sistem olarak
Troll değilim forumda yeniyimSanki ben sana daha önceden de kurmuştum troll değilsin dimi bak bu aralar böyle konular açılıyor ama kimsenin aldığı yok valla uğraş veriyoruz umarım doğrudur
bu kadar fiyat farkı neden var alınır mı? bu@Kürşat Kütükçü hocam bakabilir (hocam her toplamaya pingliyorum hakkınızı helal edin )
Hazır sistem olarak
Önce 80k ile öneri istediniz, şimdi 115k ile öneri istiyorsunuz. 35 bin çıktınız bir anda ki bu da insanda trol olduğunuza yönelik soru işareti oluşmasına neden oluyor.Peki bekliyorum
Hocam sistemden beklentilerim en az 4080 ekran kartı kullanması kasa ve soğutucunun aynı marka olması monitörün en az 240hz 2k olması ekipmanların hepsinin wireless olması bu kriterlere dikkat ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdidenSanki ben sana daha önceden de kurmuştum troll değilsin dimi bak bu aralar böyle konular açılıyor ama kimsenin aldığı yok valla uğraş veriyoruz umarım doğrudur
her şey dahil sistem*deÖnce 80k ile öneri istediniz, şimdi 115k ile öneri istiyorsunuz. 35 bin çıktınız bir anda ki bu da insanda trol olduğunuza yönelik soru işareti oluşmasına neden oluyor.