Aliexpress'te ödediğin fiyata vergi falan her şey dahil. Sonrasında herhangi bir ücret çıkmıyor.Ekstra vergi çıkıyor mu? kapıda falan aliexpress'ten anlamıyorum da teşekkürler.
Bu her satıcıda böyle mi? yani aliexpressten herhangi bir şey alırsam kapıda falan vergi çıkmaz değil mi? teşekkürler biraz fazla soru sordum kusura bakmaAliexpress'te ödediğin fiyata vergi falan her şey dahil. Sonrasında herhangi bir ücret çıkmıyor.
Rica ederim, evet her satıcıda böyle zaten ödeme adımına geldiğin zaman ürün fiyatı, kargo, vergi tek tek hepsi sıralanıyor, üstüne de başka bir fiyat çıkmıyor.Bu her satıcıda böyle mi? yani aliexpressten herhangi bir şey alırsam kapıda falan vergi çıkmaz değil mi? teşekkürler biraz fazla soru sordum kusura bakma
Valla geçen ssd'yi takacaktım anakarta tornavida bulamadım evde elle hafif zorladım anca taktım(sonra buldum tornavidayla yaptım tabii) 116 parça, 118 tl her parçası 1 TL'ye geliyorHassas işler için kullanılır. Ben direkt lokma takımı arıyorum o yüzden işimd pek yaramaz. Fakat ince işçilikler yapanlara yarar.
Fiyatta değişiklik görünmüyor şu an, ilk sipariş indirimi ile 118 TL'ye geliyor, mevcut hesabından daha önceden sipariş verdiysen o yüzden yüksek fiyat çıkıyordur, yeni hesap açıp ilk sipariş indirimi ile alabilirsin, ben de öyle yaptım.Hemen zam gelmiş
hocam baya zaman geçmiş aliexpress size kıyak geçmiş olabilirDaha önce alışveriş yaptığım hesabımla 118 TL'ye satın alabildim. Yani sanırım yeni hesap olma zorunluluğu yok.
Alıntıyı görüntüle