Enes34Nacir
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,732
Sakin alma aynısı bende var bunlar minigten güneş yüzü görmemiş kartlarbana gelen sıfırdı sorduğumdada sıfır demişti alırken
Sakin alma aynısı bende var bunlar minigten güneş yüzü görmemiş kartlarbana gelen sıfırdı sorduğumdada sıfır demişti alırken
Biliyorum. Tanıyorum.Valla öyle. Tanıyorsan facebookta Kubilay Sağlam var Kubitech. O bile bu kartları 500 600 liraya satıyordu oyunlarda kullanılmıyor diye. Kendisi bizzat deneyimleyip öyle aktırmıştı bana deneyimlerini.
Benim kartım 68 derece %45 fan ile çalışıyor , rx570 gaming x modeli .vida etiketleri durmasına rağmen 70 dereceyi gecmeyen 6 7 senelik bi model var olabilirmi
Yok 7 aydır minig ekran kartı kullanıyorum? .dYa neden anlamıyorsunuz.
''
Mining edition ekran kartını oyun için kullanırsanız 1 2 haftaya kartı yakarsınız. Bu kartlar fabrika çıkışı mining bios ile geliyor ve GPU gücü full kısılıp memory'e yükleniliyor dolayısıyla üstündeki komponentler buna göre dizayn edilmiş. Siz kartı normal biosa çevirdiğinizde bu kartın kapasitesinin %50 60 üstünde çalışmaya zorluyorsunuz. 2 haftaya yakarsınız kartı sakın almayın.
''
Nokta bitti. Bu kart OYUN İÇİN ALINMAZ.
Hocam boşu boşuna kendinizi yormayın.
Yakında patlatırsın merak etme. Uzun süre yükte kullanınca patlar elinde.Yok 7 aydır minig ekran kartı kullanıyorum? .d
7 tane hikayeli oyun bitirmiştimdirYok 7 aydır minig ekran kartı kullanıyorum? .d
Ayn knk patladıYakında patlatırsın merak etme. Uzun süre yükte kullanınca patlar elinde.
Öyle mining öyle mining değil. Bende Mining ekran kartı kullandım. Bunlar Asus'un direk mining edition olarak çıkardığı kartlar. Tek dvi çıkışlı.Yok 7 aydır minig ekran kartı kullanıyorum? .d
Benimki de öyle hocam dek DVI çıkışlıÖyle mining öyle mining değil. Bende Mining ekran kartı kullandım. Bunlar Asus'un direk mining edition olarak çıkardığı kartlar. Tek dvi çıkışlı.
Miningli kart demiyorum. Mining edition kart diyorum.7 tane hikayeli oyun bitirmiştimdir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayn knk patladı![]()
Pardon o zmanMiningli kart demiyorum. Mining edition kart diyorum.
Görürsün hocam ilerde. Veya hala mining biosu mevcuttur %50 civarını kullanıyorsundur kartın.Benimki de öyle hocam dek DVI çıkışlı
Valla geçici süreliğine aldım rx 6600 alana kadr hiç sıkıntı çıkarmadı bana şu ana kadrGörürsün hocam ilerde. Veya hala mining biosu mevcuttur %50 civarını kullanıyorsundur kartın.
param guvende ile aldım ve sıkıntı çıkmadı mining edition ama gaming bioslu bi ekran kartı ve sıfır ciddi anlamda üretilmeyen bu kartın sıfır olması şaşırtıcı ve 10 bin stok bulunuyor
ısı değerleri 70 derece üstüne cıkmıyor furmarkta abdullah abi gorurse incelemesini öneririm