https://www.gaming.gen.tr/urun/6245...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem nasıl sizce? herhangi bir kronik sorunlu parça var mı?
bütce max 13k
bütce max 13k
daha uygun fiyat çıkacağından eminim ama sayin donanimarsivi üyeleri bize bırakmazlar. önereceğiniz bir sistem var mı? hazırlar daha uygun su donemde ama sadece gaming.gen'de ucuz sistemler bulabildim.Bence iyi.Ama 2060 alcaksan şimdi alma.Abdullah abi ayın 22sinde(yüksek ihtimal o tarihte)sistem çıkartacak ve ekran kartının 2060 olması muhtemel.Daha uygun fiyatlı çıkarsa onu alırsın.
Sen yine de Abdullah Abi'nin çıkaracağı sisteme bir göz at, attığın sistemde kronik sorunlu parça yok fakat max 13k bütçe demişsin ve o bütçeye de 3060'lı sistemler bulunuyor. Bir süre bekleyip sistemleri takip etmen daha mantıklı olur gibi, bir hafta önce 11400F+3060 sistemleri 13k ya sattılar belki tekrar stoklara gelebilir.daha uygun fiyat çıkacağından eminim ama sayin donanimarsivi üyeleri bize bırakmazlar. önereceğiniz bir sistem var mı? hazırlar daha uygun su donemde ama sadece gaming.gen'de ucuz sistemler bulabildim.
Maksimum bütçen nedir?Pardon gördüm şimdidaha uygun fiyat çıkacağından eminim ama sayin donanimarsivi üyeleri bize bırakmazlar. önereceğiniz bir sistem var mı? hazırlar daha uygun su donemde ama sadece gaming.gen'de ucuz sistemler bulabildim.
anladım, yarin ki indirimde de 7k altına 2060 veya 5600xt düşerse onu alır, parçaları kendim toplarım daha iyi olur benim için. 13k altına da alabilirim geri kalana monitor alırım, yoksa 1 ay sonra alırım monitoru problem değil. oynadığım oyunlar belli olduğu için 6klık pc de yeter ama parasını hakeden bir sistem almak istiyorum.Sen yine de Abdullah Abi'nin çıkaracağı sisteme bir göz at, attığın sistemde kronik sorunlu parça yok fakat max 13k bütçe demişsin ve o bütçeye de 3060'lı sistemler bulunuyor. Bir süre bekleyip sistemleri takip etmen daha mantıklı olur gibi, bir hafta önce 11400F+3060 sistemleri 13k ya sattılar belki tekrar stoklara gelebilir.