Neler Yeni

11K'lık pcye crack indirilir mi?

Luftwaffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Özdoğan
Arkadaşlar ben başta yazdım vaaz kısmını geçersek diyorum sistem açısından diyorum sorun olur mu?

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kapat. Yürü 11k ne biliyonmu sen. Hani ben zamanında indirdim şu an çok iyi durumda değil (lisede toplayacağım ehehhe) ama sen 11k yaw 11k dolar 7.60 noluyo hocam. Yanlış yoldasınız ;)
Nece konuştun anlamadım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

StrangeRick

80+ Bronze
ben cracklarla çok uğraşmış biriyim az çektirmedi. bunlar yüüznden kaç kere format attım hatırlamıyorum
vallahi sizdeyince kafama takıldı 2 yıl önce indirmiştim crack ve şuana kadar virüs falan yok benim bilmediğim var mıdır?

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gayet indirilir virüs ve malware kontrolü yap dosya temiz ise güzel güzel oynarsın (y)(y)
Emek hırsızlığınıda başarıyla yapmış olur.. Bide sonuna (y) koyuyor allahım ya

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
rdr2 kırılmadı :D

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Luftwaffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Özdoğan
Emek hırsızlığınıda başarıyla yapmış olur.. Bide sonuna (y) koyuyor allahım ya
kanka emek hırsızlığı doğru ama bana diyorsan ben kabul ettim kötü bişey olduğunuda biliyorum ama canım kankam ben sana bu iyi kötü mü demiyorum zaten kötü biliyorum

Top Bottom