Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
orjinal.orjinal windows mu kullanıyorsunuz cmd den mi yaptınız
vatanda format attırdım
orjinal.orjinal windows mu kullanıyorsunuz cmd den mi yaptınız
Orjinal Windows 8.1 kullanıyorum.orjinal windows mu kullanıyorsunuz cmd den mi yaptınız
Olmaz şu ana kadar kırılamadı crackte. ama epicte 60tl kupon denk getirirsen bir de rdr2'de inidirm olursa ucuza geliyor ben öyle aldım sana da tavsiye ederimrdr 2 crack olmaz mı
Kerem durur mu yapıştırmış cevabıOrjinal Windows 8.1 kullanıyorum.
Başına bir şey geldiğinde sakın konu açma yeterMerhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
rdr 2 palit.ru gib bi sitede 50 tl miydi neydi öyle bişey yazıyodu biri yazmıştı güvenilirmişdeOlmaz şu ana kadar kırılamadı crackte. ama epicte 60tl kupon denk getirirsen bir de rdr2'de inidirm olursa ucuza geliyor ben öyle aldım sana da tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kerem durur mu yapıştırmış cevabı
yapma bence bunuMerhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
Çalıntı hesap falan oluyor onlar elinde patlayabilirrdr 2 palit.ru gib bi sitede 50 TL miydi neydi öyle bişey yazıyodu biri yazmıştı güvenilirmişde
Calinti hesap onlar satip rockstar ticket atip hesapi geri aliyorlar sonra yine baskasina satiyorlarrdr 2 palit.ru gib bi sitede 50 TL miydi neydi öyle bişey yazıyodu biri yazmıştı güvenilirmişde
İndirsen bile paran olunca orijinalini alMerhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.