Neler Yeni

11K'lık pcye crack indirilir mi?

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
yapma bence böyle bir hatayı

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
Başına bir şey geldiğinde sakın konu açma yeter

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Saglam yerler den indirdigin müddetçe bir sıkıntı olmaz

Luftwaffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Özdoğan
Olmaz şu ana kadar kırılamadı crackte. ama epicte 60tl kupon denk getirirsen bir de rdr2'de inidirm olursa ucuza geliyor ben öyle aldım sana da tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kerem durur mu yapıştırmış cevabı :D
rdr 2 palit.ru gib bi sitede 50 tl miydi neydi öyle bişey yazıyodu biri yazmıştı güvenilirmişde

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
yapma bence bunu

Beratalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berat Alperen
rdr 2 palit.ru gib bi sitede 50 TL miydi neydi öyle bişey yazıyodu biri yazmıştı güvenilirmişde
Calinti hesap onlar satip rockstar ticket atip hesapi geri aliyorlar sonra yine baskasina satiyorlar

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Crack indirmek yerine bilindik oyun sitelerinden çok ucuza oyunlar alabilirsin

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
İndirsen bile paran olunca orijinalini al

Top Bottom