Neler Yeni

11K'lık pcye crack indirilir mi?

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Daha okuduğunu anlamayan arkadaşlar adam size yaptığım ulvi bir davranış mı diye sormamış!

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Ordada dolandirici saticilar mevcut hocam dikkat edin ona satip siz onaylayinca para gecince ona yani biraz da zaman gecincr caliyorlar
alırken satıcı yorumlarını okursa bir şey olmaz diye düşünüyorum güvenilir satıcılar var

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
İndirme bu kadar basit. 1 KB Boyutlu dosya'da bile trojan oluyor RDR 2 gibi GB'larca oyunları hayal edemiyorum kim bilir kaç tane virüs vardır?

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
İki oyun hariç gerisi hep torrenttir en ufak sıkıntı yaşamadım. Parası olan satın alır olmayan torrent indirir günahı da sevabı da kendine bu kadar basit! Bir oyuna 150-250tl veremem, bana göre hiçbir oyun 50tl den fazlasını haketmiyor. O civarda olanları da zaten satın aldım!!!

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
Senin tercihin bide antivürüsüne güvenirsen.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben 3 senedir crack oyunlar oynuyorum hiç bir sorun olmadı.

Evo912

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
kerem can sert
mali durumun olsa ve rahatça oyun alabilecek olsan korsan kullanma derdim ama şartlarını zorluyorsa güvenli olan crackleri indirebilirsin bildiğim kadarıyla rdr2 henüz cracklenmedi virüs indirmemeye dikkat et

softwaredevelopers

80+ Bronze
Paran yoksa oynama. Zorunda mısın illa. Ama ben hırsızım diyorsan git ne yaparsan yap

Top Bottom