gamesatış olabilirörnek verebilirmisin güvenli olsun
Ordada dolandirici saticilar mevcut hocam dikkat edin ona satip siz onaylayinca para gecince ona yani biraz da zaman gecincr caliyorlargamesatış olabilir
alırken satıcı yorumlarını okursa bir şey olmaz diye düşünüyorum güvenilir satıcılar varOrdada dolandirici saticilar mevcut hocam dikkat edin ona satip siz onaylayinca para gecince ona yani biraz da zaman gecincr caliyorlar
İndirme bu kadar basit. 1 KB Boyutlu dosya'da bile trojan oluyor RDR 2 gibi GB'larca oyunları hayal edemiyorum kim bilir kaç tane virüs vardır?Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
Senin tercihin bide antivürüsüne güvenirsen.Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.
Paran yoksa oynama. Zorunda mısın illa. Ama ben hırsızım diyorsan git ne yaparsan yapMerhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim crack oyunlara kesinllikle karşıyım 16 yaşındayım ama zar zor tüm paramı PC ye yatırdım iyi bir PC topladım Allah'ın izniyle bazı oyunları crack indirmei düşünüyorum çünkü oyuna verecek param buaralar yok örnek rdr 2 çok merak ediyorum sizce crack indireyim mi bazı arkadaşlarım diyorki korsan bişey yükleme PC ye orasıda var yani korsan içeriğe güvende olmaz çok arada kaldım.