Neler Yeni

Yardım 12.000₺ Laptop Önerisi

54664

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
.

Techno08

80+ Gold
Bu bütçeye monster tercih etme.

https://www.hepsiburada.com/msi-alp...lir-bilgisayar-p-HBV0000164IL1?magaza=Kuantum

İleride 8 gb ram eklersin. Rx 5600m, rtx 2060'a denk bir Kart.

Ayrıca kendim alpha 15 kullanıyorum ve çok memnunum.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

Techno08

80+ Gold
aynen bu daha iyiymiş f/p olarak

Bu bütçeye 16 gb ram beklerdim yalan yok ama ram eklemek gerçekten çok kolay. Şu anda bu bütçeye göre en iyi cihaz bu. Biraz daha arttırabilirse gamegaraj fenix var.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Bu bütçeye 16 gb ram beklerdim yalan yok ama ram eklemek gerçekten çok kolay. Şu anda bu bütçeye göre en iyi cihaz bu. Biraz daha arttırabilirse gamegaraj fenix var.
Gamegaraj laptopları alınmaz, kasa alacaksan ordan alabilirsin.
Casper, Packardbell alınmaz.
Asus, MSI, HP(biraz pahalı), acer, Lenovo Alınır.

Techno08

80+ Gold
Gamegaraj laptopları alınmaz, kasa alacaksan ordan alabilirsin.
Casper, Packardbell alınmaz.
Asus, MSI, HP(biraz pahalı), acer, Lenovo Alınır.

Gamegaraj, msi şasisi kullanıyor ve ortak anlaşmaları var. Monsterden daha kaliteli. Sadece depolama birimleri çok güvenilir değil.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Gamegaraj, msi şasisi kullanıyor. Monsterden daha kaliteli. Sadece depolama birimleri çok güvenilir değil.
istediği şasiyi kullansın. Yeni bir firma olduğu için pek güvenilir değil benim için.

Techno08

80+ Gold
istediği şasiyi kullansın. Yeni bir firma olduğu için pek güvenilir değil benim için.

Kullananların bir çoğu çok memnun. Technopatta en az 10 kişiye aldırdım ve bir tane bile şikayet gelmedi hepsi memnun olduğunu söyledi. Tek sıkıntısı i7 10750h işlemci, bu işlemci ısınan bir işlemci olduğu için hiçbir marka soğutamıyor( gamegaraj dahil) o yüzden gamegaraj tavsiye ettiklerime soğutucu da önerdim ve alanların hepsi çok memnun olduğunu söyledi.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Kullananların bir çoğu çok memnun. Technopatta en az 10 kişiye aldırdım ve bir tane bile şikayet gelmedi hepsi memnun olduğunu söyledi. Tek sıkıntısı i7 10750h işlemci, bu işlemci ısınan bir işlemci olduğu için hiçbir marka soğutamıyor( gamegaraj dahil) o yüzden gamegaraj tavsiye ettiklerime soğutucu da önerdim ve alanların hepsi çok memnun olduğunu söyledi.
Bende tanıdıklarıma hep Monster aldırdım hepsi gayet memnun. Yakında bende alacağım.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Gamegaraj, msi şasisi kullanıyor ve ortak anlaşmaları var. Monsterden daha kaliteli. Sadece depolama birimleri çok güvenilir değil.
neden üzgün attınız bilmiyorum ama monster kullanan biris olarak söylüyorum hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım

Top Bottom