Şuan evimde odyssey g3 27 inch 1080p var oda 165 hz pivot kendisi o yüzden pivot olması çok önemli değil![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.981,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQM1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz(OC), ELMB Sync, 1ms (GTG), Freesync Premium™, G-Sync uyumluluğuwww.gaming.gen.tr
sağlam bir şey istiyorsan çok az bir şey bütçeyi arttırman lazım, yazılımla felan uğraşıyorsan ilkini almanı tavsiye ederim pivot özelliği var diğerinde pivot yok ilkini kendimde kullanıyorum 6 aydır on numara monitör
o zaman diğer ucuz olanı alabilirsin aralarında ki tek fark pivot glaibaŞuan evimde odyssey g3 27 inch 1080p var oda 165 hz pivot kendisi o yüzden pivot olması çok önemli değil
valla 2 tane aldık bizde çıkmadı şans işi biraz aynısı alacağınız diğer markalar içinde geçerli geçende arkadaşta odyseste çıktı ölü pixelHocam o sondaki pivot olmayana internette baktım ölü piksel ghosting var diyorlar
Bu monitörü inceledim videolarına baktım özellikleri filan bayıldım harika ötesi bunu düşünüyorum gibi şuanlık daha iyi öneri gelmezse sadece kavis oranı fazlamı diye sorguluyorum o kadarG65b bakabilirsiniz hocam
Biraz şans işi demek ki bu olaylarvalla 2 tane aldık bizde çıkmadı şans işi biraz aynısı alacağınız diğer markalar içinde geçerli geçende arkadaşta odyseste çıktı ölü pixel
Henüz pc gelmedi ama geldiğinde daha çok hikayeli oyunlar oynicam özellikle amacım 2k ultra ayarlarda The Last Of Us 1 ve 2, Days Gone, Red Dead Redemption 2, Marvel's Spider-Man 2 gibi oyunları oynamak istiyorum ama arada bir de rainbow six siege oynuyabilirim ama sık değilrekabetçi mi oynuyorsun hikayeli oyunlar mı
yani o zaman senin işini de 180hz fazla fazla görecektir 250 300fps takıntın yoksa kendi kullandığım monitörü şiddetle tavsiye ederimBu monitörü inceledim videolarına baktım özellikleri filan bayıldım harika ötesi bunu düşünüyorum gibi şuanlık daha iyi öneri gelmezse sadece kavis oranı fazlamı diye sorguluyorum o kadar
Biraz şans işi demek ki bu olaylar
Henüz pc gelmedi ama geldiğinde daha çok hikayeli oyunlar oynicam özellikle amacım 2k ultra ayarlarda The Last Of Us 1 ve 2, Days Gone, Red Dead Redemption 2, Marvel's Spider-Man 2 gibi oyunları oynamak istiyorum ama arada bir de rainbow six siege oynuyabilirim ama sık değil
ek olarak spider man serisini 3 günde 3 ünü de oynadım daha önce remastered ı 1080p de oynamıstım kasa kasa ama yeni pc de 2 k da oynadım miles morales ,remastered ve spider man 2 yi 2 3 gün etkisinden çıkamadım hem oyunlar mükemmel ötesi hem de ekran harika bir görüntü veriyordu iyi ki bu parayı vermişimBu monitörü inceledim videolarına baktım özellikleri filan bayıldım harika ötesi bunu düşünüyorum gibi şuanlık daha iyi öneri gelmezse sadece kavis oranı fazlamı diye sorguluyorum o kadar
Biraz şans işi demek ki bu olaylar
Henüz pc gelmedi ama geldiğinde daha çok hikayeli oyunlar oynicam özellikle amacım 2k ultra ayarlarda The Last Of Us 1 ve 2, Days Gone, Red Dead Redemption 2, Marvel's Spider-Man 2 gibi oyunları oynamak istiyorum ama arada bir de rainbow six siege oynuyabilirim ama sık değil