12.000 tl ye 27 inch 2k monitör tavsiyesi

TurKLoJeN

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
12000
Herkese merhaba, yeni bir sistem topluyorum ve bunun için güzel bir monitör arıyorum. Bu monitörü sırf oyun oynamak için istiyorum. Bana 12.000 sınırda (taksit ile alacağım) 2K 27 inç oyun için monitör önerir misiniz?

sağlam bir şey istiyorsan çok az bir şey bütçeyi arttırman lazım, yazılımla felan uğraşıyorsan ilkini almanı tavsiye ederim pivot özelliği var diğerinde pivot yok ilkini kendimde kullanıyorum 6 aydır on numara monitör

sağlam bir şey istiyorsan çok az bir şey bütçeyi arttırman lazım, yazılımla felan uğraşıyorsan ilkini almanı tavsiye ederim pivot özelliği var diğerinde pivot yok ilkini kendimde kullanıyorum 6 aydır on numara monitör
Şuan evimde odyssey g3 27 inch 1080p var oda 165 hz pivot kendisi o yüzden pivot olması çok önemli değil

rekabetçi mi oynuyorsun hikayeli oyunlar mı

G65b bakabilirsiniz hocam
Bu monitörü inceledim videolarına baktım özellikleri filan bayıldım harika ötesi bunu düşünüyorum gibi şuanlık daha iyi öneri gelmezse sadece kavis oranı fazlamı diye sorguluyorum o kadar
valla 2 tane aldık bizde çıkmadı şans işi biraz aynısı alacağınız diğer markalar içinde geçerli geçende arkadaşta odyseste çıktı ölü pixel
Biraz şans işi demek ki bu olaylar
rekabetçi mi oynuyorsun hikayeli oyunlar mı
Henüz pc gelmedi ama geldiğinde daha çok hikayeli oyunlar oynicam özellikle amacım 2k ultra ayarlarda The Last Of Us 1 ve 2, Days Gone, Red Dead Redemption 2, Marvel's Spider-Man 2 gibi oyunları oynamak istiyorum ama arada bir de rainbow six siege oynuyabilirim ama sık değil

Bu monitörü inceledim videolarına baktım özellikleri filan bayıldım harika ötesi bunu düşünüyorum gibi şuanlık daha iyi öneri gelmezse sadece kavis oranı fazlamı diye sorguluyorum o kadar

Henüz pc gelmedi ama geldiğinde daha çok hikayeli oyunlar oynicam özellikle amacım 2k ultra ayarlarda The Last Of Us 1 ve 2, Days Gone, Red Dead Redemption 2, Marvel's Spider-Man 2 gibi oyunları oynamak istiyorum ama arada bir de rainbow six siege oynuyabilirim ama sık değil
yani o zaman senin işini de 180hz fazla fazla görecektir 250 300fps takıntın yoksa kendi kullandığım monitörü şiddetle tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada curved ekran aramıyorsan ips olarak benim monitörü tavsiye ederim curved önerim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak spider man serisini 3 günde 3 ünü de oynadım daha önce remastered ı 1080p de oynamıstım kasa kasa ama yeni pc de 2 k da oynadım miles morales ,remastered ve spider man 2 yi 2 3 gün etkisinden çıkamadım hem oyunlar mükemmel ötesi hem de ekran harika bir görüntü veriyordu iyi ki bu parayı vermişim

merhaba asus rog xg27acs modelini tercih değerlendirebilirsin 2k 180 hz 1ms ıps panel ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,927
Üyeler
174,942
Son üye
tanırlarbrom
Geri