Çok kolay toplanır. Fakat rx 6600 daha performanslı onu öneririm.
krallar, ben ne olursa olsun amd almam malesef 6600 aldığımda 1 ay sonra fan çalışmadı ve teknik servis sorumluluk kabul etmedi, o yuzden 3060 vs istemiyorum 2060 toplayabilirseniz süper olurRahat toplanır. Bı kaç gün önce PC hocası 10.500den çıkardı, şahsen ben biraz daha ekleyip 3060li bir sistem almanızı öneririm tam rx6600 dengi kart.
İşlemci amd olsun mu? Uygun fiyatlı intel bulamadım.krallar, ben ne olursa olsun amd almam malesef 6600 aldığımda 1 ay sonra fan çalışmadı ve teknik servis sorumluluk kabul etmedi, o yuzden 3060 vs istemiyorum 2060 toplayabilirseniz süper olur
olabilir hocam, fakat i3 12th olabilirse güzel olur.İşlemci amd olsun mu? Uygun fiyatlı intel bulamadım.
Hocam 2 saattir araştırıyorum bakmadığım site kalmadı. Kendim toplamayı denedim olmadı. Size şunu söyleyeyim kart eski olduğundan stoklarda yok. Olanlarda çok pahalı 7000 tl falan. Belki hoşunuza gitmeyebilir ama rtx 3050 kullanmanız daha iyi olacaktır. Arasında pek fps farkı yok zaten. Hatta bazı oyunlarda rtx 3050 daha iyi.olabilir hocam, fakat i3 12th olabilirse güzel olur.
2060 kullanıyorum 3050 alsam da olurdu çünkü tpw değeri daha azHocam 2 saattir araştırıyorum bakmadığım site kalmadı. Kendim toplamayı denedim olmadı. Size şunu söyleyeyim kart eski olduğundan stoklarda yok. Olanlarda çok pahalı 7000 TL falan. Belki hoşunuza gitmeyebilir ama rtx 3050 kullanmanız daha iyi olacaktır. Arasında pek fps farkı yok zaten.
rx6600 istemiyorum nvidia kart istiyorum çünkü amd'den çok basım ağrıdı.
hocam o fiyata oluyorsa 3050de olur, yeter ki nvidia olsunHocam 2 saattir araştırıyorum bakmadığım site kalmadı. Kendim toplamayı denedim olmadı. Size şunu söyleyeyim kart eski olduğundan stoklarda yok. Olanlarda çok pahalı 7000 TL falan. Belki hoşunuza gitmeyebilir ama rtx 3050 kullanmanız daha iyi olacaktır. Arasında pek fps farkı yok zaten. Hatta bazı oyunlarda rtx 3050 daha iyi.
tamamdir hocam teşekkür ederim1 Saniye dostum bi yere kaybolma topluyorum senin için
Bi saniye dostum topluyorum senin için bi yere kaybolma![]()
Hocam bence yanlış düşünüyorsunuz.hocam o fiyata oluyorsa 3050de olur, yeter ki nvidia olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdir hocam teşekkür ederim
Niye?Hocam bence yanlış düşünüyorsunuz.