12.000₺ Bütçe ile Sistem Toplamak.

SafakB

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
12.000
Merhabalar,

12.000₺ Bütçe ile Ekran , Mouse ve Klavye Dahil F/P sistem arayışındayım sizce nasıl bir yol izlemeliyim önerdiğiniz hazır sistemler var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bir ürün buldum : https://moleculepc.com/urun/carbon-xf/ nasıldır?

Son düzenleme:
Kötü bir ürün. bütçeniz hafif arttırma imkanınız var mı? yoksa sistem toplamaya çalışalım. Eğer toplama imkanınız yoksa hazır sistemlere bakayım birazdan.

Ayrıca mouse ve klavyeyi kendiniz hepsiburadadan alırsınız. mouse klavye dahil sistemler çok daha nadir bulunuyor.

Kötü bir ürün. bütçeniz hafif arttırma imkanınız var mı? yoksa sistem toplamaya çalışalım. Eğer toplama imkanınız yoksa hazır sistemlere bakayım birazdan.

Ayrıca mouse ve klavyeyi kendiniz hepsiburadadan alırsınız. mouse klavye dahil sistemler çok daha nadir bulunuyor.
Toplam bütçem 15k şuan ancak dediğim gibi ekran vs hepsini almam gerekecek

Monitörü taksitli alın. diğer bileşenlerede para kalsın.

Merhabalar,

12.000₺ Bütçe ile Ekran , Mouse ve Klavye Dahil F/P sistem arayışındayım sizce nasıl bir yol izlemeliyim önerdiğiniz hazır sistemler var mıdır?

Şöyle bir ürün buldum : https://moleculepc.com/urun/carbon-xf/ nasıldır?

Her konuya aynı şeyi yazıyorum ama bence aksamki vok pcyi bekleyin sonra bunlara yönelin :D

Aynen bekleyebilirsiniz bu akşam saat 6'ya kadar. zaten attığım sistemler ve indirimler bitmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,100
Üyeler
192,607
Son üye
seyituguz
Geri