Bu aralar hep omen15 i görüyorum .Sen hangi laptopu önerirsin hocam
Omen 15 in hangi modeli peki hocam? Bazıları 2020 modelmiş ondan soruyorym birde ryzen işlemcili düşünüyorumBu aralar hep omen15 i görüyorum .
Suanlik onu önerebilirim
3050 ti mi daha güçlü yoksa 1660 ti mı? Ya birde işlemci i5 ben ryzen düşünüyordum ama (4800h veya 5800h)
ASUS ROG STRIX G15 G513senin önerin ne hoca
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam
yeni güncelleme ile işler değişmeye başladı hocam
4GB Vram nadir olsa da bazı oyunlarda yetersiz kalabilir evet.bazı oyunlarda vram yetersiz gibi.
kullandığınız laptopun linkini atabilirmisiniz?ASUS ROG STRIX G15 G513
kendim kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Soğutma konusunda daha iyisi yok
yeni güncelleme ile işler değişmeye başladı hocam
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail zam gelmişkullandığınız laptopun linkini atabilirmisiniz?
Hocammmm laptop piştisi olmuşuz sizle
Genelde pişti olmayı sevmem fakat bu en iyisiKendi laptopumun linkini bırakıyorum. Kalite akıyor mübarek(Fiyat yeni yükselmiş yakında tekrardan 12.5 e düşer)
Hocammmm laptop piştisi olmuşuz sizle![]()
Düşük-orta ayarlarda DLSS ile 1660Ti'yı geçebiliyor ama yüksek-ultra ayarlarda 1660Ti, 3050Ti'yı eziyor ezici bir farkla.3050 ti mi daha güçlü yoksa 1660 ti mı? Ya birde işlemci i5 ben ryzen düşünüyordum ama (4800h veya 5800h)
Karta göre değişir. Mobile 95W 3050Ti şuanda 90W RTX2060 mobile ekran kartını çoğu oyunda %10'luk bir fps artışıyla geçiyor. Kısaca TDP değerine bakılmalı.Düşük-orta ayarlarda DLSS ile 1660Ti'yı geçebiliyor ama yüksek-ultra ayarlarda 1660Ti, 3050Ti'yı eziyor ezici bir farkla.