Neler Yeni

12-15 yaş arası aşı olan var mı ?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
O yaş aralığında değilim ama 16 yaşındayım hiç bir yan etki olmadı sadece hafif bir kol ağrısı o da rahatsız etmedi 2 dozda da.Aşı 12 yaş altına da uygulanacak.Testleri yapıldı,12 yaş altına 1 doz miktarı azaltılmış biontech yapılacak.Aşı yaptırmayanları dinleme.Aşıya veya herhangi bir şeye alerjin var ise doktoruna söyle ve aşı yaptıracağın yerde ki doktora da söyle.Alerjin için ise süt ve balığa alerjin yoksa alerjin yoktur diye tahmin ediyorum çünkü doktora alerjim olup olmadığından emin değilim dediğimde balık veya süte alerjin var mı dedi yok dedim o zaman tamam dedi.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
aşının koruduğunu düşünmüyorum zaten virüs sürekli mutasyon geçiriyor vb. Aşı olsanızda olmasanızda bir şey değişmez ama aşı bazı insanları ağır vurabiliyor ben şahsen olmayı düşünmüyorum vefat durumunda sorumlu değiliz diye yazı imzalatıyorlar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
aşının koruduğunu düşünmüyorum zaten virüs sürekli mutasyon geçiriyor vb. Aşı olsanızda olmasanızda bir şey değişmez ama aşı bazı insanları ağır vurabiliyor ben şahsen olmayı düşünmüyorum vefat durumunda sorumlu değiliz diye yazı imzalatıyorlar
O imzada vücuda ölü virüs enjekte edildiği için. Ayrıca ben 2. dozda ağır geçirdim sayılır 24 saat etki ediyor sadece, zaten aşırı ağır olursa hastaneye gitmelisin ve yanında birileri olmalı.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
O imzada vücuda ölü virüs enjekte edildiği için. Ayrıca ben 2. dozda ağır geçirdim sayılır 24 saat etki ediyor sadece, zaten aşırı ağır olursa hastaneye gitmelisin ve yanında birileri olmalı.
sonuç olarak yapılan aşının hiç bir güvencesi yok hala maske sosyal mesafe devam.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
sonuç olarak yapılan aşının hiç bir güvencesi yok hala maske sosyal mesafe devam.
Siz inanmayabilirsiniz, diğer salgınlarda da sizin gibi aşılara inanmayanlar vardı. Benim bütün akrabalarım tanıdıklarım aşı oldu ve hiç bir şey olmadı.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
mRNA aşının amacı virüsü öğretmek zaten o yüzden mutasyonlara karşı etkililer.2 doz oranı %80'lere ulaşınca maske mesafeye gerek kalmayacak.Bir çok avrupa ve dünya ülkesinde aşı olanlara yasakların kalktığını biliyoruz.Güvencesi olmayan bir aşı kimseye vurulmaz üstüne doktorlar da vurulmaz.

Top Bottom