Neler Yeni

12-15K CİVARI YENİ TELEFON ÖNERİSİ SAMSUNG M34 DEĞİŞMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
arkadaşlar merhaba birkaç aydır Samsung m34 5G kullanıyorum daha önce Poco X5 pro telefonum vardı ama bir sebepten dolayı onu babama verdim ve bu telefon gerçekten bana çok yavaş hissettiriyor yordu desem yeridir bunu satıp üstüne ekleyerek bir telefon almayı düşünüyorum öneriniz nedir yurt dışı iPhone 12 13 önerir misiniz m34 ne kadar eder onu da bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir arkadaş ile m34 üstüne 6 bin lira karşılığında honor 100 pro 512 GB/16 GB ram anlaşması sizce mantıklı mı?

crabman

80+ Bronze
1 yıl kadar kullanacaksanız nothing phone 1
1 yıldan fazla kullanırım diyorsanız a35 falan olabilir.
honor tarzı markalar bana pek güven vermiyor nedense.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
1 yıl kadar kullanacaksanız nothing phone 1
1 yıldan fazla kullanırım diyorsanız a35 falan olabilir.
honor tarzı markalar bana pek güven vermiyor nedense.
hocam minimum 2 yıl kullanımı hedefliyorum normalde X5 pro ile baya mutluydum ama m34 gerçekten üzdü diyebilirim bu ikinci el için konuştuğum arkadaş da honor 100 pro üstüne 6000 civarı bir para istiyor özellikler bakımından inanılmaz gözüküyor ama emin olamadım yurtdışı iPhone 13 alıp (onlar da takas üstüne 9000 istiyor) 8 ay kullanıp sonra bir iPhone 6 alıp ikisini beraber kullanma fikri de yok değil

crabman

80+ Bronze
hocam minimum 2 yıl kullanımı hedefliyorum normalde X5 pro ile baya mutluydum ama m34 gerçekten üzdü diyebilirim bu ikinci el için konuştuğum arkadaş da honor 100 pro üstüne 6000 civarı bir para istiyor özellikler bakımından inanılmaz gözüküyor ama emin olamadım yurtdışı iPhone 13 alıp (onlar da takas üstüne 9000 istiyor) 8 ay kullanıp sonra bir iPhone 6 alıp ikisini beraber kullanma fikri de yok değil
benim düşüncem yurt dışı iphonelere bulaşmayın bir ara bende düşündüm ama yanında iki cihaz taşıyıp yd 15 pro max kullanan arkadaşım memnun olmadığını söyledi. karmaşık işler yani.
honor konusundada dediğim gibi bana o markalar güven vermiyor. sanki ram ve depolamayı yüksek rakamlara çıkarıp göz boyamaya çalışıyor gibiler. bence youtubeden inceleme videolarına bakın ona göre karar verin. honorda olmazsa tercihinizi a35 den yana kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
benim düşüncem yurt dışı iphonelere bulaşmayın bir ara bende düşündüm ama yanında iki cihaz taşıyıp yd 15 pro max kullanan arkadaşım memnun olmadığını söyledi. karmaşık işler yani.
honor konusundada dediğim gibi bana o markalar güven vermiyor. sanki ram ve depolamayı yüksek rakamlara çıkarıp göz boyamaya çalışıyor gibiler. bence youtubeden inceleme videolarına bakın ona göre karar verin. honorda olmazsa tercihinizi a35 den yana kullanabilirsiniz.
teşekkür ederim hocam

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Sercan SAYİT
Honor 100 serisi Türkiye de hiç satılmadı, yurtdışı cihazdır bulaşmayın. Ben olsam dayanıklılığı ve tasarım ile ön plana çıkan Honor 9XB alabilirdim. Bunlar dışında bütçe biraz daha esnetilebilirse Galaxy A35 256gb, Poco X7 modelleri de alınabilir.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,417
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
arkadaşlar merhaba birkaç aydır Samsung m34 5G kullanıyorum daha önce Poco X5 pro telefonum vardı ama bir sebepten dolayı onu babama verdim ve bu telefon gerçekten bana çok yavaş hissettiriyor yordu desem yeridir bunu satıp üstüne ekleyerek bir telefon almayı düşünüyorum öneriniz nedir yurt dışı iPhone 12 13 önerir misiniz m34 ne kadar eder onu da bilmiyorum
yd alırsan 8 ay kullanabilirsin senede normalde bence alınır ama o 4 ayı nasıl idare edeceğine göre değişir m34ün piyasası çok ölü uzun sürede satılır değişim kampanyasıyla vatan 7k falan veriyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
Honor 100 serisi Türkiye de hiç satılmadı, yurtdışı cihazdır bulaşmayın. Ben olsam dayanıklılığı ve tasarım ile ön plana çıkan Honor 9XB alabilirdim. Bunlar dışında bütçe biraz daha esnetilebilirse Galaxy A35 256gb, Poco X7 modelleri de alınabilir.
x6 pro, note 13 pro+ ya da infinix gt20 pro? bir telefoncu garantili yurt içi telefonlara karşılık benim telefonu 7k dan sayıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yd alırsan 8 ay kullanabilirsin senede normalde bence alınır ama o 4 ayı nasıl idare edeceğine göre değişir m34ün piyasası çok ölü uzun sürede satılır değişim kampanyasıyla vatan 7k falan veriyordu
hocam ya 7-8 ay sonra bi iphone 6 falan alacağım 2k bandına ya da androidden devam edeceğim telefoncu 7k sayıyor telefonu yukarıda yazan telefonlar mevcutmuş bütçeme göre x6pro gt20 pro note 13 pro+

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,417
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
x6 pro, note 13 pro+ ya da infinix gt20 pro? bir telefoncu garantili yurt içi telefonlara karşılık benim telefonu 7k dan sayıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ya 7-8 ay sonra bi iphone 6 falan alacağım 2k bandına ya da androidden devam edeceğim telefoncu 7k sayıyor telefonu yukarıda yazan telefonlar mevcutmuş bütçeme göre x6pro gt20 pro note 13 pro+
Iphone denemek isterseniz değebilir şahsen kendim bunu yapmazdım ama tabii telefonda ne yapacağınıza göre değişir o 4 ay alo desin yeter diyorsanız olabilir ilerde Iphonedan memnun kalmazsanız elden çıkarması da kolay olur 7k sayıyorsa şu an satın zaten sıfırı 8kya iniyor sürekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,676
Üyeler
164,887
Son üye
cah7446
Top Bottom