12.2k Bu sistem alınır mı?

yigitern

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
506
Son düzenleme:
Ekran kartını RX6600 Yaptınız mı? Saf güç bakımından RX6600 Daha iyi bir kart kesinlikle.

Fiyata bakınca alınabilir. Ben almanı tavsiye etmem ama. Artık yetersiz kalır bu sistem.

Alınmaz

hocam alınır mı evet ama ben olsam hazır sistem kovalardım, gt2 gibi illaki çıkar önümüzdeki günlerde

Yetersiz kalır derken? RX6600 yeterince güçlü bir kart bence keza i5 10400 onu besleyebilecek bir işlemci.
i5 10400f biraz güçsüz kalabilir upgrade istesek yaparken anakart da değitirmek gerekicek o yüzden söylemiş olabilir

İşlemci yüksek kartları ileride besleyemez. RX6600 görmedim. 3050 olarak yorumladım.

i5 10400f biraz güçsüz kalabilir upgrade istesek yaparken anakart da değitirmek gerekicek o yüzden söylemiş olabilir
Bence sistem güzel, upgrade edilebilecek bir bilgisayar mı bilemedim ama yakın zamanda yeni hazır sistemler çıkacaktır. PCHocası duyurusunu yaptı ve bence birkaç kanal daha benzer sistem hazırlayıp satışa sunacaktır yani acelesi yoksa bekleyip onları da bi inceleyin.

Bence sistem güzel, upgrade edilebilecek bir bilgisayar mı bilemedim ama yakın zamanda yeni hazır sistemler çıkacaktır. PCHocası duyurusunu yaptı ve bence birkaç kanal daha benzer sistem hazırlayıp satışa sunacaktır yani acelesi yoksa bekleyip onları da bi inceleyin.
beklemde zaten arkadaşa 2 aydır sistem ayarlıycaz ama çok zor beğeniyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beklemde zaten arkadaşa 2 aydır sistem ayarlıycaz ama çok zor beğeniyor :D
en son benimkini vericem ona ben alıcam sistemlerden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,235
Üyeler
189,050
Son üye