Neler Yeni

!!12.999 TL Bedava !!VOK-FRIDAY/AMD Ryzen 5 5600X/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Gittiniz mi ya da alabildiniz mi
2 tane aldık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağazada 20 tane vardı sabah 7 de 5 kişi sıradaydı bile 2 tane alındı montajı yarına kaldı.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
2 tane aldık.

Mağazada 20 tane vardı sabah 7 de 5 kişi sıradaydı bile 2 tane alındı montajı yarına kaldı.
Demekki 40 mağaza stoğunu 2 mağazaya 20-20 böldüler. Mantıklı olmuş. Hayırlı olsun bende aldım. Güle güle kullanın

Bende satın aldım :D :cool:

Beylikdüzü mağazasında 15 stok açmışlar, son anda yakaladım. Sabahın 7.30 unda 10 kişi sıradaydı. Az kalsın 10 da gidecektim, beklemiyordum bu kadar olacağını. @Ckribrahim hocam sağolsun fikir verdi, gittim kaptım 1 tane. Cumartesi sabahı 5 de uyanmış oldum ama değdi.

Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Akın
arkadaslae ben sistemi aldımda elimde ps5 de var ps5 den baya memnunum aslinda oyun olarak pcden üstün bu sistemi napıyım satayımmı

Hocam psuyu değiştirmeyi düşünüyor musunuz ? Ben de aldım sistemi ama psuya bomba demişler.
PSU nun yeni üretimlerinde böyle bir sorun olmadığı söyleniyor ayrıca patladığı testte psu ya 1000 w üstü elektrik verilmiş benim görüşüm şu günlük kullanımda bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum daha iyi bilen arkadaşlar varsa görüşlerini alabiliriz diye düşünüyorum

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
2 tane aldık.

Dostum hayirli olsun..
sabah 7 de 5 kisi siradaydi diyorsunuz. Magaza 10 da aciliyor saat 10 a kadar ne kadar sira vardi. Ve suan bitti mi stok musteri hizmetleri bilgi verir mi stok var mi yok mu diye

Arkadaslar suan magazada stok var midir bilgisi olan var mi

Son düzenleme:
Dostum hayirli olsun..
sabah 7 de 5 kisi siradaydi diyorsunuz. Magaza 10 da aciliyor saat 10 a kadar ne kadar sira vardi. Ve suan bitti mi stok musteri hizmetleri bilgi verir mi stok var mi yok mu diye
Hocam stoklar şimdiyi bırak, daha mağaza açılmadan bitti, çok geç artık.

Beylikdüzü mağazasında 20 stok olması gerekiyordu, en başta 20 dediler hatta. Daha sonra elemanlar geldi, kendi paylarını aldılar ve 15 stokla satışa başladılar. 15 stok, akıl almaz bir sıra vardı. Elemanlar da böyle bir fırsatı kaçırmadılar tabi, hemen birer tane kaptılar :D

Yalnız mağazada ürün kutularını tek tek ayırdılar, baya sıfır kutulu ürünlere benziyordu hepsi. Tabi uzaktan gördük sadece, açılıp geri kutulanan ürün olsa, jelatinin açıp/kapalı olduğunu anlamak mümkün değildi.

Akşam gidip teslim alacağım, bilgi veririm sizlere.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
Hocam stoklar şimdiyi bırak, daha mağaza açılmadan bitti, çok geç artık.

Beylikdüzü mağazasında 20 stok olması gerekiyordu, en başta 20 dediler hatta. Daha sonra elemanlar geldi, kendi paylarını aldılar ve 15 stokla satışa başladılar. 15 stok, akıl almaz bir sıra vardı. Elemanlar da böyle bir fırsatı kaçırmadılar tabi, hemen birer tane kaptılar :D

Yalnız mağazada ürün kutularını tek tek ayırdılar, baya sıfır kutulu ürünlere benziyordu hepsi. Tabi uzaktan gördük sadece, açılıp geri kutulanan ürün olsa, jelatinin açıp/kapalı olduğunu anlamak mümkün değildi.

Akşam gidip teslim alacağım, bilgi veririm sizlere.
Anladim hocam saglik olsun usenemden gidip almissiniz tebrikler hayirli olsun.
magazada calisanlar al sat yaparlar heralde. Ne kadara satilir ki bu sistem benim tahminim 25 bini var minimum

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
İstanbul Sefiri
PSU nun yeni üretimlerinde böyle bir sorun olmadığı söyleniyor ayrıca patladığı testte psu ya 1000 w üstü elektrik verilmiş benim görüşüm şu günlük kullanımda bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum daha iyi bilen arkadaşlar varsa görüşlerini alabiliriz diye düşünüyorum
Anladım hocam benim pek bir bilgim yok bu sistem bileşenleri çıkınca PSU sorunlu bomba falan yazmışlar bilgili arkadaşlar bir dönüş yaparsa sevinirim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Hocam psuyu değiştirmeyi düşünüyor musunuz ? Ben de aldım sistemi ama psuya bomba demişler.
Evet gm modeli sıkıntılıymış ilk fırsatta onu değiştiririz.

Dostum hayirli olsun..

Arkadaslar suan magazada stok var midir bilgisi olan var mi
Sabah 20 kişi net sadece o kasa için sıradaydı kimse bırakmamıştır iade olursa belki 1 tane olur.

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Akın
Anladım hocam benim pek bir bilgim yok bu sistem bileşenleri çıkınca PSU sorunlu bomba falan yazmışlar bilgili arkadaşlar bir dönüş yaparsa sevinirim.
Sistemde gözüken o psu nun auros modeli ama itopya auros yazıp patlayan modeli mi takar orasını bilmiyorum psu gelince görüceğiz gerçek modelini Auroslar ile ilgili bir sikayet olmamış

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
Evet gm modeli sıkıntılıymış ilk fırsatta onu değiştiririz.

Sabah 20 kişi net sadece o kasa için sıradaydı kimse bırakmamıştır iade olursa belki 1 tane olur.
Hocam bu sistemi al sat icin sizce ne kadara satarlar peki?

Top Bottom