Neler Yeni

!!12.999 TL Bedava !!VOK-FRIDAY/AMD Ryzen 5 5600X/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
İstanbul Sefiri
Sistemde gözüken o psu nun auros modeli ama itopya auros yazıp patlayan modeli mi takar orasını bilmiyorum psu gelince görüceğiz gerçek modelini Auroslar ile ilgili bir sikayet olmamış
Teşekkürler umarım sorunsuz olan modeldir.

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Akın
Teşekkürler umarım sorunsuz olan modeldir.
VOK un sistem ile ilgili videosuna baktım orada patlayan model takılmış yani bilemiyorum acaba siparişteyken arayıp farkını ödeyip psu yu değiştirebiliyor muyuz bilen varsa yardımcı olabilir

Niaron

80+
VOK un sistem ile ilgili videosuna baktım orada patlayan model takılmış yani bilemiyorum acaba siparişteyken arayıp farkını ödeyip psu yu değiştirebiliyor muyuz bilen varsa yardımcı olabilir
yok o değilniş ya bunun aorus olmayan modeli patlıyormuş

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Hocam bu sistemi al sat icin sizce ne kadara satarlar peki?
Ben arkadaşıma 15k ya vereceğim. Ama burdaki al satçılardan gördüğüm kadarıyla 20k dan aşağı satmazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Patlayan model 1 tane test de geçemedi yüksek güç testi yapıldı ona cortladı normal kullanımda sorun olacağını sanmam ama elektirik altyapısı iyi değilse sakıncalı olur.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Hocam stoklar şimdiyi bırak, daha mağaza açılmadan bitti, çok geç artık.

Beylikdüzü mağazasında 20 stok olması gerekiyordu, en başta 20 dediler hatta. Daha sonra elemanlar geldi, kendi paylarını aldılar ve 15 stokla satışa başladılar. 15 stok, akıl almaz bir sıra vardı. Elemanlar da böyle bir fırsatı kaçırmadılar tabi, hemen birer tane kaptılar :D

Yalnız mağazada ürün kutularını tek tek ayırdılar, baya sıfır kutulu ürünlere benziyordu hepsi. Tabi uzaktan gördük sadece, açılıp geri kutulanan ürün olsa, jelatinin açıp/kapalı olduğunu anlamak mümkün değildi.

Akşam gidip teslim alacağım, bilgi veririm sizlere.
dostum acaba üskudar şubesinde stok kalmişmidir , işimden dolayi anca gitme firsati bulacam ?

wake up to reality

80+ Silver
Ben internet sitesinden aldım ama mağazada da satıldığını bilsem sabah babamla gidip 1 tane de babamın adına alırdım.

Ben arkadaşıma 15k ya vereceğim. Ama burdaki al satçılardan gördüğüm kadarıyla 20k dan aşağı satmazlar.

Patlayan model 1 tane test de geçemedi yüksek güç testi yapıldı ona cortladı normal kullanımda sorun olacağını sanmam ama elektirik altyapısı iyi değilse sakıncalı olur.
Bende High Power 750W Gold var. Bu sistemi de aldım. PSU'yu değiştirsem mi sistem gelince? Gigabyte test videosundan sonra içim rahat etmemeye başladı. Bir yandan da değiştiremeye çok üşeniyorum.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
Ben internet sitesinden aldım ama mağazada da satıldığını bilsem sabah babamla gidip 1 tane de babamın adına alırdım.

Bende High Power 750W Gold var. Bu sistemi de aldım. PSU'yu değiştirsem mi sistem gelince? Gigabyte test videosundan sonra içim rahat etmemeye başladı. Bir yandan da değiştiremeye çok üşeniyorum.
Değiştir dostum kafan rahat etsin. 15 dkklık iş.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Şu psu boşları yine doluşmuş. Test içeriğindeki en ufak bir şeyden anlamayan insanlar psu bomba yaw diyor. Bu psu sıkıntı yaratacak olsa itopya 4ptal mı bu sisteme koysun. Sıkıntı olursa kendileri zarar edecek uğraşacak diğer parçalar çöp olacak. Alın mis gibi kullanın psu boşunuda yapmayın artık lütfen.

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Şu psu boşları yine doluşmuş. Test içeriğindeki en ufak bir şeyden anlamayan insanlar psu bomba yaw diyor. Bu psu sıkıntı yaratacak olsa itopya 4ptal mı bu sisteme koysun. Sıkıntı olursa kendileri zarar edecek uğraşacak diğer parçalar çöp olacak. Alın mis gibi kullanın psu boşunuda yapmayın artık lütfen.
ilgili video yu izledim. adamlar 750w psu dan 1200 watt a kadar çekim yapıyorlar. Doğal olarak da mosfet patlıyor. Normal kullanıcıda olabilecek bir olay değil. tek dayanaklarıda başka psu da olmadı bunda oldu diyorlar. Sonucta yüzde 160 aşırı yükleme yapıyor oradakiler. Yani fantaziden öte değil.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan

Aman ha Bi ekran kartı bağlantısı var birde işlemci. 24 pin için thor olmak lazım o cidden can sıkıcı. (modüler olduğu için toplaması kolay.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
ilgili video yu izledim. adamlar 750w psu dan 1200 watt a kadar çekim yapıyorlar. Doğal olarak da mosfet patlıyor. Normal kullanıcıda olabilecek bir olay değil. tek dayanaklarıda başka psu da olmadı bunda oldu diyorlar. Sonucta yüzde 160 aşırı yükleme yapıyor oradakiler. Yani fantaziden öte değil.
Bu tamamen şu örneğe benziyor;
Lastik alıyorsunuz. Lastik alırken üretici diyorki bu lastik 500kg' a kadar yük taşıyabilir. Siz gidip buna 1000kg yük koyuyorsunuz. 1000Kg yükte A lastiği patlıyor B lastiği patlamıyor. Şimdi gelip A lastiği için bu lastik çöp alınmaz çok tehlikeli yolda güvenliğinizi tehlikeye atar diyebilir misiniz?
Bu durumda A lastiği çöp kanısı değil, B lastiği A ya göre biraz daha iyi kanısına varılabilir sadece.

Eğer 1000Kg yük taşıyacaksanız ona uygun lastik almanız lazım. 200Kg yük taşıyacak adam A lastiğine alınmaz çöp diyor. 1 gram bilgisi yok sadece forumlardan bomba diye bir şey okumuş :)

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Akın
Bu tamamen şu örneğe benziyor;
Lastik alıyorsunuz. Lastik alırken üretici diyorki bu lastik 500kg' a kadar yük taşıyabilir. Siz gidip buna 1000kg yük koyuyorsunuz. 1000Kg yükte A lastiği patlıyor B lastiği patlamıyor. Şimdi gelip A lastiği için bu lastik çöp alınmaz çok tehlikeli yolda güvenliğinizi tehlikeye atar diyebilir misiniz?
Bu durumda A lastiği çöp kanısı değil, B lastiği A ya göre biraz daha iyi kanısına varılabilir sadece.

Eğer 1000Kg yük taşıyacaksanız ona uygun lastik almanız lazım. 200Kg yük taşıyacak adam A lastiğine alınmaz çöp diyor. 1 gram bilgisi yok sadece forumlardan bomba diye bir şey okumuş :)
Çok haklısın ama grupta bir arkadaş aynı psu yu kullanıyormuş 2080 nim yandı falan dedi o yüzden biraz korkuttu yani zaten mecbur kullanıcaz 1800 tl verip başka psu alamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,586
Üyeler
161,874
Son üye
byexe
Top Bottom