rterdogan
80+
Bir de profilimde yazılanlara bak ben de yeni bugün gördüm ldjrwldlwşfLan birden recep baltaş sandim nick ini tobe tobee yass
Bir de profilimde yazılanlara bak ben de yeni bugün gördüm ldjrwldlwşfLan birden recep baltaş sandim nick ini tobe tobee yass
Donanımarşivi veya modart bununla ilgili bir duyuru yaptı mı? Bir de 3060 mı yoksa bunun gibi 3060 Ti mı olacak acaba?Artık şansımızı donanım arşivi veya modartın 3060lı sistemini bekleyerek deneyeceğiz donanım arşivi daha çok stok çıkartıyor ve en azından 1 saat 1 saat bölüyor stokları herkese alım fırsatı oluyor işte bu yüzden bile donanım arşivi beklenir diyorum
modart 3060lı olacak. hatta şartlar elverirse iki sistem birden çıkaracak. birisi de 3060ti olacak. youtube topluluk kısmından bakabilirsinizDonanımarşivi veya modart bununla ilgili bir duyuru yaptı mı? Bir de 3060 mı yoksa bunun gibi 3060 Ti mı olacak acaba?
Eyvallah hocam.modart 3060lı olacak. hatta şartlar elverirse iki sistem birden çıkaracak. birisi de 3060ti olacak. youtube topluluk kısmından bakabilirsiniz
Kardeşim sat bana ahahahha vallaha 15 verebilirim anlık )arkadaslae ben sistemi aldımda elimde ps5 de var ps5 den baya memnunum aslinda oyun olarak pcden üstün bu sistemi napıyım satayımmı
Hayır alamadım ufak bir hata yüzünden 10sn kaybettim sonra da kodu girdiğimde satın almadı.sen alamadın mı dostum? kur bu miktarları koruyabilirse(zor) dediğin gibi donanım arsivi 3060la iyi fiyattan sistem cıkarır.
ben sadece modart pc ile ilgili olan kısmı cevapladım. gerisinde bir duyuru yok hocam zatenEyvallah hocam.
Topluluk kısmında donanımarşivinin bir duyurusunu göremedim.
Hocam bizi de bilgilendirir misinBugün itopya ya gidiyorum 2 tane verirlerse alacağım.
acıbademdeki magazalarinda da varmidir acaba ?Bugün itopya ya gidiyorum 2 tane verirlerse alacağım.
Gittiniz mi ya da alabildiniz miBugün itopya ya gidiyorum 2 tane verirlerse alacağım.