ugurkrdmr 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 57 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Uğur Karademir 6 Şubat 2023 #27 S20 FE 12000 TL hocam. Bu fiyat bandında en sağlam telefon bu, ama snapdragon olanını al exynos olanını alma.
S20 FE 12000 TL hocam. Bu fiyat bandında en sağlam telefon bu, ama snapdragon olanını al exynos olanını alma.
SadeceBirisi. 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 14,760 Dahası Reaksiyon skoru 8,578 İsim uwu 6 Şubat 2023 #28 BayZ yazmış: yanlış anlama da çıkalı kaç sene olmuş onu alıncaya kadar orta halli bi android daha mantıklı geliyor . Benim kullanım alanım wp insta arada da 2 oyun oynarsak orta halli o Devamı için tıklayın... Ne yazık ki o fiyata önce dedim m12 alim performansı bni tatmin etmedi 8 ay ip 4 ay ya wifi araması yada tekrar samsung kullanacağım
BayZ yazmış: yanlış anlama da çıkalı kaç sene olmuş onu alıncaya kadar orta halli bi android daha mantıklı geliyor . Benim kullanım alanım wp insta arada da 2 oyun oynarsak orta halli o Devamı için tıklayın... Ne yazık ki o fiyata önce dedim m12 alim performansı bni tatmin etmedi 8 ay ip 4 ay ya wifi araması yada tekrar samsung kullanacağım