Neler Yeni

12 Bin Bütçe Dahilinde F/P Telefon Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
  • Beğen
Reaksiyonlar: BayZ

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
onlarda garanti olayı nasıl oluyor bir de sürekli imei falan telefon sıfırlanacak mantıklı gelmiyor o yüzden yurt dışı olayı bana pek
Güncelleme yapıldığında imei gidiyor diye biliyorum

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit
Arkadaşlar Bütçe 12bin civarı Note 11 pro da çok kronik sorun var falan dediler ne alıcam bilemedim.
Kamera performansı önemli değil işlemci ram açısından sağlam uzun yıllar donmadan kasmadan kullanılacak bir cihaz önerebilir misiniz?
Hocam Elimde Sıfir Ayarında Poco X3 Pro 8/256 lık Modeli Mevcuttur. Tr Garantili 12-13 ay daha devam ediyor. Doğru düzgün bakamiyorum sınavlarım yüzünden. Ciddi alıcı iseniz İndirim olur. Hiç bir kilcak çizik bile yoktur Telefon Linki

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar Bütçe 12bin civarı Note 11 pro da çok kronik sorun var falan dediler ne alıcam bilemedim.
Kamera performansı önemli değil işlemci ram açısından sağlam uzun yıllar donmadan kasmadan kullanılacak bir cihaz önerebilir misiniz?
Sahibindende garantisi bitmiş iPhone 11 64gb alırdım ben şahsen. Tercih meselesi tabii ki.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Arkdadaşlar Gürcüstanda tatil yaparak telefon almaya karar verdim :) ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Pc fiyatları da uygun gibi ama henüz güzel bir site bulamadım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
Arkdadaşlar Gürcüstanda tatil yaparak telefon almaya karar verdim :) ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Pc fiyatları da uygun gibi ama henüz güzel bir site bulamadım
yurt dışına çıkarsan min 13 al 1 fiziksel 2 e sim olduğundan her 4 ay sim kartın yerini değiştirerek 1 yıli bitirebilirsin ve her yıl güncellenir

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
yurt dışına çıkarsan min 13 al 1 fiziksel 2 e sim olduğundan her 4 ay sim kartın yerini değiştirerek 1 yıli bitirebilirsin ve her yıl güncellenir
iphone 13 mü? note 13 mü? pc de meraklıyım ama telefonda alo desin yeter kafasındayım kullandığım telefonun arka kamerası arızalı 6 aydır servise bile götürmedim o derece :D

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mert Ketenoğlu
Yurtdışı oneplus 9 pro al. İmei atılıyor. Kamera donanım olsun çok iyi. Şarj cihazı 65w batarya oyun oynamiyorsan iyi fakat şarj çok hızlı doluyor. 6 ay oldu telefonu alalı memnunum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
iphone 13 mü? note 13 mü? pc de meraklıyım ama telefonda alo desin yeter kafasındayım kullandığım telefonun arka kamerası arızalı 6 aydır servise bile götürmedim o derece :D
İp 13 şimdi fiyatları düşmeye başladi yeni seri gelince yavaş yavass

• Beğen

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
İphone da insanı çok kısıtlıyor android daha serbest olduğu için hoşuma gidiyor
Bnde oyle diyodum önce ama kamera ve kullanım+güncelleme bn şuan android kullanıyorum ama yakın zamanda yd xs e geçmeyyi düşünuyorum

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Bnde oyle diyodum önce ama kamera ve kullanım+güncelleme bn şuan android kullanıyorum ama yakın zamanda yd xs e geçmeyyi düşünuyorum
yanlış anlama da çıkalı kaç sene olmuş onu alıncaya kadar orta halli bi android daha mantıklı geliyor . Benim kullanım alanım wp insta arada da 2 oyun oynarsak orta halli o

Top Bottom