Green MAN
80+ Bronze
İnşallah hocamAynıyız, er geç bu günler de geçer.
İnşallah hocamAynıyız, er geç bu günler de geçer.
Üstad çok kısa sürede stok tükendi ya ek stok şansı yok muHer şeyden önce sözümü tuttuğum için çok mutluyum. Hayırlı olsun
ÜRÜN LİNKİ: https://www.amazon.com.tr/GOURMETmaxx-fritözü-paslanmaz-kaliteli-plastik/dp/B083P74CD4?th=1
Aralarında 7 litre, 2 tepsi haznesi ve 1600 lira fark var dostum senin söylediğin fiyata düşerse. Baya aynısıSchafer Thermochef Oven Airfryer Sıcak Hava Fritözü Ve Fırın-siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Schafer Thermochef Oven Airfryer Sıcak Hava Fritözü Ve Fırın-siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aralarında çok bir fark yoktur. Sürekli 4000'e düşüyor ve 9 taksite kadar ve 2 yıl garantili alınabiliyor. Haberiniz olsun.
12 L yazıyor özelliklerde bu aradaAralarında 7 litre, 2 tepsi haznesi ve 1600 lira fark var dostum senin söylediğin fiyata düşerse. Baya aynısı
Trendyol 5 litre geçmiş.12 L yazıyor özelliklerde bu arada
Açıklamalarda 12L yazıyorTrendyol 5 litre geçmiş.
5+ L demişler hocam yanlış bir şey yokTrendyol 5 litre geçmiş.
Bu saatten sonra zor belki kara cumada felan olur tekrartetikteyim f5 liyorum inşallah gelir.
Kara cuma ne zaman hocam?Bu saatten sonra zor belki kara cumada felan olur tekrar