no-name
80+ Silver
Başka düzenli takip eden var mı acaba? Fiyat yine düşüyor mu arada bir?Ümidi kestik gibi bakıyorum hala denk gelemedim
Başka düzenli takip eden var mı acaba? Fiyat yine düşüyor mu arada bir?Ümidi kestik gibi bakıyorum hala denk gelemedim
20-30 dk önce bir anlık gelip gitti fakat ben sepete ekleyemedimBaşka düzenli takip eden var mı acaba? Fiyat yine düşüyor mu arada bir?
Benim ürünü kartta bekletiyordum kesim günü geçsin diye iptal edilmiş. Senin sipariş ne durumda? Stok geliyor mu arada da olsa bu ara pek bakamıyorum yoğunluktan.Yakın zamanda alabilen varmı
Şimdi ben de girip baktım ama gelmemişArkadaşlar 1000 TL gibi bir kargo ücreti gözüküyor şu an bu fiyattan almak mantıklı mıAlıntıyı görüntüle
Siz ne zaman sipariş verdiniz? Diğer yorumlara bakmadım ama siparişi ulaşan oldu mu?Bizimde siparişler hala onay alıp yola çıkmadı. Sabırsızlık ile bekliyoruz
17 Kasım'da siparişi geçtik. Konu açıldığı an itibari ile saniyeler içinde tükettik Tahmini geliş tarihi 27 Aralık yazmakta... Yani daha kimsenin gelmedi.Siz ne zaman sipariş verdiniz? Diğer yorumlara bakmadım ama siparişi ulaşan oldu mu?
Anladım ben de ara ara bakıyorum stoklar yenilendi mı diye ama nafile bir türlü satın alamadım. Forumda paylaşıldığında biraz yavaş kaldım17 Kasım'da siparişi geçtik. Konu açıldığı an itibari ile saniyeler içinde tükettik Tahmini geliş tarihi 27 Aralık yazmakta... Yani daha kimsenin gelmedi.
17 Kasım'da siparişi geçtik. Konu açıldığı an itibari ile saniyeler içinde tükettik Tahmini geliş tarihi 27 Aralık yazmakta... Yani daha kimsenin gelmedi.
Sizinki de iyiymiş ben daha alamadım bileAlıntıyı görüntülesizin yine iyiymiş 27 aralık
Kasım ayı sonuna kadar tekrar indirime girme ihtimali olduğunu düşünüyorum özellikle cuma günü1 aydır bakan ben bıkıp bıraktım.. forum sayesinde herkes aldı.. arayan ben alamadım