Ne zaman öğlen gibi diyorsanız satın almada 4.2k oluyordu o
öğlen değildi indirim olduğunda forumda mesaj yazan da yoktu o kargo olayı başka ödeme kısmında 3 bin tlydi dediğim zamandaNe zaman öğlen gibi diyorsanız satın almada 4.2k oluyordu o
ben de varım daha bekliyorumTek ben kaldım herhalde alamayan.Bugün stok yoktu herhalde.
Ciddi ciddi 4200 veriyor musunuz?
Garantili ürün o fiyata ilk fiyatı gayet iyiydi 3000 3500 de tamamda fazlası etmez. Ben olsam gider üsttekini alırdımSchafer Fit Oven Airfryer 12 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Schafer Fit Oven Airfryer 12 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Schafer Fit Oven Airfryer 12 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
allah allah yakalayamamışız o zaman bizim bulduğumuz zamanda 4200 dü ve de ona rağmen sıkıntı çıkıyordu alınmıyorduöğlen değildi indirim olduğunda forumda mesaj yazan da yoktu o kargo olayı başka ödeme kısmında 3 bin tlydi dediğim zamanda
Bu iyiymiş harbiden hocam aynı litreCiddi ciddi 4200 veriyor musunuz?
Garantili ürün o fiyata ilk fiyatı gayet iyiydi 3000 3500 de tamamda fazlası etmez. Ben olsam gider üsttekini alırdımSchafer Fit Oven Airfryer 12 lt Yağsız Fritöz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Schafer Fit Oven Airfryer 12 lt Yağsız Fritöz fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Schafer Fit Oven Airfryer 12 lt Yağsız Fritöz özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4200 nerde 2900 nerde hocam2900e aldık bu gourmeti schaferdan iyi midir bilemem ama 4200e hangisi alınır bilmem
Evet aradaki 1300 TL'ye güzel alışveriş yapılır haklısın4200 nerde 2900 nerde hocam
Stok sanırım yok dostum sepete ekleyince boş gösteriyor. Teşekkürler.Arkadaşlar ürün geldi 2949 TL den , isteyen alabilir.