İndirim konusu değil artık hocambu kaç para ben girdiğimde stoklar bitmiş diyordu
Sanırım davalık duruma gelir.Eyw kafayı yiyicem yaw 33 gün ya az bir sürede değil birçok fırsat kaçırdık nasıl telafi edecekler inanın merakla bekliyorum ama sanırım etmiyecekler.
Hocam nolursa olsun hakkınızı arayın. Siz boşverdikçe onlar devam edecekEyw kafayı yiyicem yaw 33 gün ya az bir sürede değil birçok fırsat kaçırdık nasıl telafi edecekler inanın merakla bekliyorum ama sanırım etmiyecekler.
Gerekli yerlere şikayet edicem ama bugün amazona huzur yokSanırım davalık duruma gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam nolursa olsun hakkınızı arayın. Siz boşverdikçe onlar devam edecek
Valla hocam Ebayda bu airfryer beyazıni buldum 1900 TL sıfır ellerinde 5 adet mevcut TR gönderimini sağlaması ve aynı zamanda indirim olmasını talep ettim cevap bekliyorum. Aslında o da mantıksız ürün fiyatının %30 (570 TL ) kadar da vergisini ödeyeceğiz.Durum nedir hocam
paranızı iade alabildinizmiÜrün elimize ulaşmaz da artık belki satıcı ceza yer felan diye uğraşıyoruz resmen
Evet yatmış bu sabah 5teparanızı iade alabildinizmi
9ltlik versiyon elimde kullanıyorum 4 5 gündür1 aydır bekliyorum Siparişim iptal oldu alan arkadaşlardan birinin siparişi iptal oldu mu yada birinize geldi mi sipariş
12 litreliği sipariş verdim 1 ay beklettiler sonra sipariş iptal dediler para iadesi yapacaklarmış aradım konuştum neymiş kutu hasar gördüyse vs. İptal ediliyormuş ne alaka kutu hasar gördüyse yenisini gönder 2300 tl iken 8000 tl yapmasını bilen adam yenisini göndermeyi mi bilmiycek büyük ihtimal fiyattan dolayı iptal ettiler9ltlik versiyon elimde kullanıyorum 4 5 gündür
Kutu hasar görme olayını sallamışlardır üreticinin elinde stok yok amazon stoklarına zamanında gönderemedi ve bu yüzden iptal oldu kutulama yapmadı adamlar yani12 litreliği sipariş verdim 1 ay beklettiler sonra sipariş iptal dediler para iadesi yapacaklarmış aradım konuştum neymiş kutu hasar gördüyse vs. İptal ediliyormuş ne alaka kutu hasar gördüyse yenisini gönder 2300 TL iken 8000 TL yapmasını bilen adam yenisini göndermeyi mi bilmiycek büyük ihtimal fiyattan dolayı iptal ettiler
bu arada devasa 2 kutu ıcerısınde geldi sanki çamaşır makinası gibi kutuda hasar göçük hiçbirşey yoktu tamamen 12lt alanları oyalayıp parayı çevirdi 1 ay12 litreliği sipariş verdim 1 ay beklettiler sonra sipariş iptal dediler para iadesi yapacaklarmış aradım konuştum neymiş kutu hasar gördüyse vs. İptal ediliyormuş ne alaka kutu hasar gördüyse yenisini gönder 2300 TL iken 8000 TL yapmasını bilen adam yenisini göndermeyi mi bilmiycek büyük ihtimal fiyattan dolayı iptal ettiler
Aynende öyle yaptı size geldi mi ?bu arada devasa 2 kutu ıcerısınde geldi sanki çamaşır makinası gibi kutuda hasar göçük hiçbirşey yoktu tamamen 12lt alanları oyalayıp parayı çevirdi 1 ay
Zamanında gönderemessen gecikme olucak diye bilgilendirirsin 2 ayda olsa bekleriz sıkıntı yok ki ama sen beni 1 ay oyalayıp 2300 tl ye aldığım fritözü 8000 tl yaparsan ben bunda kötü niyet ararımKutu hasar görme olayını sallamışlardır üreticinin elinde stok yok amazon stoklarına zamanında gönderemedi ve bu yüzden iptal oldu kutulama yapmadı adamlar yani