Furkanozr
80+ Silver
Gönderilen birisi oldumu acabaBenimki de bugün iptal oldu
Gönderilen birisi oldumu acabaBenimki de bugün iptal oldu
Evet vardı önceki sayfalarda. En önce sipariş verenlerdenim benimki gönderilmedi. 18 kasımda sipariş veren birinin gonderilmisti. kargoya verme işi de şans resmenGönderilen birisi oldumu acaba
Bende en önce sipariş verenlerdenim benimde bugün iptal edildi neye göre yollamışlar acabaEvet vardı önceki sayfalarda. En önce sipariş verenlerdenim benimki gönderilmedi. 18 kasımda sipariş veren birinin gonderilmisti. kargoya verme işi de şans resmen
Amazon ile görüşüyorum da pişkin pişkin ödemeniz reddedilmiş diyor Ya 2. taksidini ödedim bu ay diyorum ama inandıramıyorum. Mail olarak ekstremi attım bakalım ne olacak.Benımde bugun iptal oldu amazon 20 TL ındırım kuponu verdı kendını affettırmek ıcın Dedım cok oldu bu yarısını alın şımartmayın... Dalga geçiyorlar resmen
Bendede teknik aksaklıktan dolayı iptal olmuştur diyorlarAmazon ile görüşüyorum da pişkin pişkin ödemeniz reddedilmiş diyor Ya 2. taksidini ödedim bu ay diyorum ama inandıramıyorum. Mail olarak ekstremi attım bakalım ne olacak.
Valla temsilciyi sıkıştırıyorum bakalım ne olacakBendede teknik aksaklıktan dolayı iptal olmuştur diyorlar
Hayatımda böyle saçma bir şey görmedim elinde stok yoksa neden fiyat yükseltip satışa sunuyor? Bunu belirtin dostlar stoğunda olmayan mali satıyor deyin suç işliyor bu satıcıValla temsilciyi sıkıştırıyorum bakalım ne olacak
ben çok kibar davranmıştım yapabileceğim hiçbir şey yok dedi. 5 yıldız verdim bir deAlıntıyı görüntüle
Valla şimdide ekipler inceleyecek ve 2 3 gün içerisinde dönüş yapacak diyorlar. Bakalım bakalım ne olacak.
Görüşme sonunda da temsilcinin gönlünü almayı unutmuyoruz elbette