LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
benim de iptal olmamış daha ama kargoya verilmemiş gönderilir herhalde inş iptal olmazStok problemi sana hayırlı olsun
benim de iptal olmamış daha ama kargoya verilmemiş gönderilir herhalde inş iptal olmazStok problemi sana hayırlı olsun
teşekkür ederim fakat 1 ay sizi oyaladı bunlar thh ye başvurmak çözüm olmaz mıStok problemi sana hayırlı olsun
İptal etmeye başladıysa zor ama inşallah gönderirlerbenim de iptal olmamış daha ama kargoya verilmemiş gönderilir herhalde inş iptal olmaz
Valla bilmiyorum denemek lazımteşekkür ederim fakat 1 ay sizi oyaladı bunlar thh ye başvurmak çözüm olmaz mı
benim kargo ıstanbula gelmış durumda bazı arkadaşların sıparışler iptal olmuş niye öyle oldu arkadaşlar
Alıntıyı görüntüle
sizin sipariş tarihi ne zamandı bir de ne zaman kargoya verildi acabateşekkür ederim fakat 1 ay sizi oyaladı bunlar thh ye başvurmak çözüm olmaz mı
he ben arkadaşa göndermişler diye bana da gönderilir demiştim de gönderilmeyecek herhalde iptal edilenlerin siparişleri ne zaman ben 17 kasımda alım yaptım daİptal etmeye başladıysa zor ama inşallah gönderirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bilmiyorum denemek lazım
18 Kasım da aldım 3130tlye 9ltlik versiyonÜrünü hangi tarihte hangi fiyattan satın aldınız?
18 Kasım aldık 9 aralıkta kargoya verildi 4 gunde istanbula gelmişsizin sipariş tarihi ne zamandı bir de ne zaman kargoya verildi acaba
17 ve 18 kasımda aldım 2 adet ikiside iptal edildisizin sipariş tarihi ne zamandı bir de ne zaman kargoya verildi acaba
he ben arkadaşa göndermişler diye bana da gönderilir demiştim de gönderilmeyecek herhalde iptal edilenlerin siparişleri ne zaman ben 17 kasımda alım yaptım da
9ltlik versiyonu gönderirler hocam 12l'nin hepsini iptal etmeye başlamış 2250ye almıştık biz18 Kasım da aldım 3130tlye 9ltlik versiyon
18 Kasım aldık 9 aralıkta kargoya verildi 4 gunde istanbula gelmiş
Maalesef satıcı yurt dışı pazaryeri satıcısı olduğu için iletişime geçemiyoruz. Size ürünün stokta olmadığı sipariş ettiğiniz gün arkadaşlarım tarafından bildirilmişSatıcı uyandı be.Tam kargolanacak zamanda iptal etti hepsini
ben satıcının sattığı bir ürün buldum adına tıkladım soru sor kısmından ilettimMaalesef satıcı yurt dışı pazaryeri satıcısı olduğu için iletişime geçemiyoruz. Size ürünün stokta olmadığı sipariş ettiğiniz gün arkadaşlarım tarafından bildirilmiş
Böyle diyor nereden bildirilmiş diye soruyorum:
Arkadaşlarım konu ile ilgili not düşmüşler.
Bizim kullandığımız sisteme düşmüşler, sizinle paylaşabileceğim bir kısım değil
Beklediğiniz için teşekkür ederim.Siparişinizi sizin için kontrol ettim.Ürün stokta olmadığı için henüz kargoya verilmemiştir depodan çıkışı sağlanmamıştır.Ama endişeniz olsun istemem.Ürünün en kısa zamanda tekrar stoklarımıza girmesi için çalışmaktayız.En kısa süre içerisinde firma tarafından tedarik edilecektir.Tarafınıza da belirtilen tahmini teslimat tarihi süresince ulaşır.Bende bizzat hızlanması adına sizin için iletmek isterim.17 ve 18 kasımda aldım 2 adet ikiside iptal edildi
İptal edilme durumu olursa tekrar sipariş vermeniz gerekirben satıcının sattığı bir ürün buldum adına tıkladım soru sor kısmından ilettim
Buna benzer bi cevabı müşteri hizmetlerinden bende almıştım ama iptal edildiBeklediğiniz için teşekkür ederim.Siparişinizi sizin için kontrol ettim.Ürün stokta olmadığı için henüz kargoya verilmemiştir depodan çıkışı sağlanmamıştır.Ama endişeniz olsun istemem.Ürünün en kısa zamanda tekrar stoklarımıza girmesi için çalışmaktayız.En kısa süre içerisinde firma tarafından tedarik edilecektir.Tarafınıza da belirtilen tahmini teslimat tarihi süresince ulaşır.Bende bizzat hızlanması adına sizin için iletmek isterim.
Siparişinizi kontrol ettiğimde lojistik merkezimizin şu anda siparişinizi sevkiyata hazırladığını görüyorum.Kargonuz lojistik merkezimizden ayrılır ayrılmaz mutlaka gönderim onayını e-postayla alacaksınız.
Aklınıza takılan bir soru varsa sorun lütfen memnuniyetle destek olmak isterim.
İptal edilme durumu olursa tekrar sipariş vermeniz gerekir
Konu hakkındaki bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz konuyu notlarıma ekledim ilgili birimlerimize ileteceğim arka planda gerekli bütün aksiyonlar alınacaktır.
bana böyle cevap verildi