Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dönen hazneye ideal ölçüde patates koydugunda on numara 5 yıldız bir patates veriyor. İlk gün yaptım üzerinden 2 gün geçti her akşam patates mi yapsam diyorum yani :D Onun dışında deneyimim olmadı tavuk deneyeceğim yakın zamanda küçük bulabilirsem. Veya but alıp tepsilerinde deneyimleyebilirim alanların memnun olduğu aşikar.
Patates konusunda konusunda katılıyorum. Tavuk da denedim. Biraz büyük almışım dönen mekanizmaya sığmadı 1.6 kgydi tavuk o yüzden tepsinin üzerine koyup yaptım. 45 dakikada çok iyi oldu. 45 dakikanın ortalarında tavuğu ters çevirip devam ettim. Eğer tavuğu dönen mekanizmada yapacaksan Max. 1 kglik tavuk alsan ideal gibi duruyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
  • Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
dönen hazneye ideal ölçüde patates koydugunda on numara 5 yıldız bir patates veriyor. İlk gün yaptım üzerinden 2 gün geçti her akşam patates mi yapsam diyorum yani :D Onun dışında deneyimim olmadı tavuk deneyeceğim yakın zamanda küçük bulabilirsem. Veya but alıp tepsilerinde deneyimleyebilirim alanların memnun olduğu aşikar.
patates i yaparken az da olsa yağ koyuyormusun?

Darkone22

80+ Bronze
Patates konusunda konusunda katılıyorum. Tavuk da denedim. Biraz büyük almışım dönen mekanizmaya sığmadı 1.6 kgydi tavuk o yüzden tepsinin üzerine koyup yaptım. 45 dakikada çok iyi oldu. 45 dakikanın ortalarında tavuğu ters çevirip devam ettim. Eğer tavuğu dönen mekanizmada yapacaksan Max. 1 kglik tavuk alsan ideal gibi duruyor.
tavuğu yanamyan iple bağlarsan daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimkiler kargoya verildi bu arada

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
7L Mavi olandan 1 adet iptal vereceğim arkadaşlar, almak isteyen varsa haberi olsun stok düşer herhalde.

sefa142

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa
5 Nisan da bende sipariş verdim 1 stok yakalayınca, hala hazırlanıyor diyor iptal olabilir mi sonradan yoksa sizin de böyle uzun mu sürdü.

5 Nisan da bende sipariş verdim 1 stok yakalayınca, hala hazırlanıyor diyor iptal olabilir mi sonradan yoksa sizin de böyle uzun mu sürdü.
31 martta sipariş verdim 3 nisanda kargolandı. 4 gün falan sürdü yani. belki araya hafta sonu giriyor diye pzt. kargolayabilirler seninkini

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,459
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
31 martta sipariş verdim 3 nisanda kargolandı. 4 gün falan sürdü yani. belki araya hafta sonu giriyor diye pzt. kargolayabilirler seninkini
1680906410033.png

Böyle kaldı bende, sizde de durum aynı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,395
Üyeler
164,833
Son üye
tunahansahin
Top Bottom