Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
ben dün şiş yaptım. Şiş biraz zor ama yine de çok güzel pişiriyor. Dün kek denedik altı pişmedi sadece :d
Pişirme kabından da kaynaklı olabiliyor bizde cosori vardı onda melzemesi ince bir kapla pişirince altı üstü güzel pişiyordu ama biraz kalınla pişirince altı çiğ kalıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
zart zurt
Ben 7 litrelik olanı aldım bunun hakkında bir yorum yapabilecek var mı?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Of ya reisler benim iptal etti dün stoktan bir daha aldım neden iptal oluyor bilmiyorum geçen durgodda iptaldi

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Ben 7 litrelik olanı aldım bunun hakkında bir yorum yapabilecek var mı?
7 litrelik ilk defa satıldı onda yorum bulmaz zor ama dms nin kendi sitesinde ürün var birde yabancı kaynaklara bakmak gerekiyor

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
almıyorum reis bu yıl ilkti mesela
Adresten falan olabilir ama daha önce alışveriş yapıyordun hatırladığım bir amazonla görüş istersen herhangi bir engelleme falan var mı

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bugün 3. kullanışım genel olarak süreleri kendiniz takip etmeniz gerekiyor. Patates için 15 dk yazıyor fakat onu 15+15 şeklinde yaparsanız sonuç on numara oluyor. 15 dk yeterli değil tabi patatesin ağırlığına da bağlı bir durum. 900 gram patates için denedim. 30 dakikada çok güzel oldu. Bu durum olumsuz bir yönü mü tartışılır çünkü başka marka airfryer kullanan arkadaşlarıma da danıştım süre konusu genel olarak böyle denilebilir. Bütün tavuk yapacaklar da boyutunda dikkatli olmalı çünkü denedik büyük boy tavuk (aldığım tavuk 1600 grammış :D 1 kgye kadar olan tavuklar için ideal diye düşünüyorum )sığmıyor. Normal tepsiye sığıyor da döndürme mekanizması için küçük veya orta boy tavuklar tercih edilmeli. Şimdilik deneyimlerim bunlar bu süre zarfında gerçekten memnun kaldık arkadaşlar. Ha bir de yağ konusu var. O kısımı da damak tadınıza göre birkaç denemeden sonra ayarlıyorsunuz.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Bugün 3. kullanışım genel olarak süreleri kendiniz takip etmeniz gerekiyor. Patates için 15 dk yazıyor fakat onu 15+15 şeklinde yaparsanız sonuç on numara oluyor. 15 dk yeterli değil tabi patatesin ağırlığına da bağlı bir durum. 900 gram patates için denedim. 30 dakikada çok güzel oldu. Bu durum olumsuz bir yönü mü tartışılır çünkü başka marka airfryer kullanan arkadaşlarıma da danıştım süre konusu genel olarak böyle denilebilir. Bütün tavuk yapacaklar da boyutunda dikkatli olmalı çünkü denedik büyük boy tavuk sığmıyor. Normal tepsiye sığıyor da döndürme mekanizması için küçük veya orta boy tavuklar tercih edilmeli. Şimdilik deneyimlerim bunlar bu süre zarfında gerçekten memnun kaldık arkadaşlar. Ha bir de yağ konusu var. O kısımı da damak tadınıza göre birkaç denemeden sonra ayarlıyorsunuz.
Evin içine çok koku veriyor mu bir de çok sesli çalışıyor mu cosori biraz sesliydi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evin içine çok koku veriyor mu bir de çok sesli çalışıyor mu cosori biraz sesliydi
İlk geldiğinde 200 derecede 20 dk boş çalıştırdım o ara plastik kokusunu attı. Ondan sonraki yemek pişirmelerinde koku azdı diyebilirim. Plastik kokusu da kalmadı. Sesi de ortalama şimdi sizinki nasıl duymadığım için karşılaştırma yapamıyorum.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Arkadaşlar internette satılan bu cihazla uyumlu kek pasta yapımı için aparatlar varmış bilgisi olan varmı.

Furkanozr

80+ Silver
İlk geldiğinde 200 derecede 20 dk boş çalıştırdım o ara plastik kokusunu attı. Ondan sonraki yemek pişirmelerinde koku azdı diyebilirim. Plastik kokusu da kalmadı. Sesi de ortalama şimdi sizinki nasıl duymadığım için karşılaştırma yapamıyorum.
Hocam ben tavuk pişirdiğimde mutfak tavuk kokmuştu 😅

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
plastik kokusu değil de biraz yemek kokusunun gelmesi normal ya. sonuçta cihazın içinden direkt dışarı açılan bir havalandırması var. öyle tüm kokuyu dışarı vermiyor ama yiyecek piştikçe kokuyu alırsınız az biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom