Arabasevdalısı
80+ Bronze
Yakın bir arkadaşımdan 12 pro alacağım oda daha iyi bir telefona geçeceği için uygun bir fiyat verdi biraz eski biliyorum ama 12 proya geçilir mi?
Gerçekten iyi bir fiyat vermem ama net bişe ama telefoncuya ucuza satacağı paraya , 84 pil sağlığı kötü ama fiyst gayet gayet buna göre iyiUygun fiyat ne kadar? Pil sağlığı kaç?
Tr cihazi 1 TB bideUygun fiyat ne kadar? Pil sağlığı kaç?
uygun olduktan sonra hepsi alınır önemli olan fiyatı ve kf var mıYakın bir arkadaşımdan 12 pro alacağım oda daha iyi bir telefona geçeceği için uygun bir fiyat verdi biraz eski biliyorum ama 12 proya geçilir mi?
Biraz durumu iyi bir arkadaşım kutuyu alırken heyecanda yanımda parçalanmıştı ama orijinal şarj adaptör duruyor oda 14 pro veya 16 proya geçiyoruygun olduktan sonra hepsi alınır önemli olan fiyatı ve kf var mı
anlamadım.Gerçekten iyi bir fiyat vermem ama net bişe ama telefoncuya ucuza satacağı paraya
peki faturası?Biraz durumu iyi bir arkadaşım kutuyu alırken heyecanda yanımda parçalanmıştı ama orijinal şarj adaptör duruyor oda 14 pro veya 16 proya geçiyor
Uygun fiyat deyip 1TB olduğu için 30K'ya falan alıyorsan çöp derim. 2. el garantili 128-256, pil 90 civarı 13 alırım mesela.Gerçekten iyi bir fiyat vermem ama net bişe ama telefoncuya ucuza satacağı paraya , 84 pil sağlığı kötü ama fiyst gayet gayet buna göre iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tr cihazi 1 TB bide
Net bir fiyat veremem ama biraz daha düşerseniz yd cihazlar buluyorsunuzanlamadım.
Varpeki faturası?
Yd değilse zor alırsın reisUygun fiyat deyip 1TB olduğu için 30K'ya falan alıyorsan çöp derim. 2. el garantili 128-256, pil 90 civarı 13 alırım mesela.
Kimse arkadaşını arayıp cihazı ondan almayacak bu kadar korkma.Net bir fiyat veremem ama biraz daha düşerseniz yd cihazlar buluyorsunuz