1721
80+ Bronze
11 de EA okumuş 12 de sözele geçmiş ve şuan mezuna kalan biri olarak söyleyeyim sözele geçmek istiyorsan geç sosyal kısmında eksiğin yoksa yapman gereken tek şey ayt matematik yerine ayt edebiyat çalışmak olcak ve 7.5 ayda süper üst seviye olmasa da 24 sorudan ciddi anlamda çalışırsan 16-17 min. yaparsın sözel zor değil edebiyat dışında kasman gereken ders yok birde tarih ayt kısmına sağlam çalış tyt ayt tarih tek farkı detay örnek vereyim tyt de savaşı söyler tarihi söyler insanlara etkisi ne der ayt de osmanlının bilmem kaç yılında bilmem ne şehrinde imzaladığı anlaşma nedir der bu sözel kolay yapılır tavsiyem küçük bir not defteri çıkar kendine kısa notları yaz yanında gezdir ben şuan mezunum barda çalışıyorum defterimi durmadan açıp okurum faydası coktur banaMerhaba abilerim, 12. sınıfım ve bu yazdan beri dershaneye gidiyorum. Annem asgari ücretli ve beni okutmak için çok çalııyor annemin uğraşını boşa çıkarmamalıyım bu yüzden size danışmak zorunda kaldım. Umarım yardımcı olursunuz. Şimdi durumu anlatayım
11. sınıfı eşit ağırlık olarak tamamladım, matematik notlarım eğitim-öğretim hayatım boyunca olduğu gibi kötü geçti, bu yaz ise annem dershaneye yazdırdı, yazdan beri gidiyorum fakat yine matematik yapamıyorum. Psikoloji istiyordum fakat bu gidişat ile zor. Sözel derslere olan yatkınlığımı görüp sözele geçmeyi düşünüyorum, Tarih öğretmenleniğini de isterim Fakat size danıştığım şey şudur ki Sınava 7,5ay kaldı eşit ağırlıktan sözele geçilir mi?
Geçilirse derece gelebilir mi?
Abilerim lütfen sorular dışında olsa bile tavsiye verin, hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, sağlıcakla.
sözelde ilk 45-50k dışı önemsiz kanka 200k sıralama bir şey değil cocugun gözünü boyamayalımEşit ağırlıkta çalışmayarak bu sene sözelde 200K sıralama yaptım, çok zor bir şey değil aslında. Ama istediğin bölüm geliyorsa tabii o da ben TYT'den girdim üniversiteye.
Annenin emeğini boşa çıkartma. Geçen sene sınava girmiş biri olarak netlerin mart nisan bilemedin en kötü mayısta artar o zamana kadar sakın bırakayım deme. Günlük paragraf problem çöz tyt kısmını ihmal etme. Gönlüne göre olsunMerhaba abilerim, 12. sınıfım ve bu yazdan beri dershaneye gidiyorum. Annem asgari ücretli ve beni okutmak için çok çalııyor annemin uğraşını boşa çıkarmamalıyım bu yüzden size danışmak zorunda kaldım. Umarım yardımcı olursunuz. Şimdi durumu anlatayım
11. sınıfı eşit ağırlık olarak tamamladım, matematik notlarım eğitim-öğretim hayatım boyunca olduğu gibi kötü geçti, bu yaz ise annem dershaneye yazdırdı, yazdan beri gidiyorum fakat yine matematik yapamıyorum. Psikoloji istiyordum fakat bu gidişat ile zor. Sözel derslere olan yatkınlığımı görüp sözele geçmeyi düşünüyorum, Tarih öğretmenleniğini de isterim Fakat size danıştığım şey şudur ki Sınava 7,5ay kaldı eşit ağırlıktan sözele geçilir mi?
Abilerim lütfen sorular dışında olsa bile tavsiye verin, hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, sağlıcakla.
Göz boyama değil, çalışmadan 200'e girilebildiğine değindim.11 de EA okumuş 12 de sözele geçmiş ve şuan mezuna kalan biri olarak söyleyeyim sözele geçmek istiyorsan geç sosyal kısmında eksiğin yoksa yapman gereken tek şey ayt matematik yerine ayt edebiyat çalışmak olcak ve 7.5 ayda süper üst seviye olmasa da 24 sorudan ciddi anlamda çalışırsan 16-17 min. yaparsın sözel zor değil edebiyat dışında kasman gereken ders yok birde tarih ayt kısmına sağlam çalış tyt ayt tarih tek farkı detay örnek vereyim tyt de savaşı söyler tarihi söyler insanlara etkisi ne der ayt de osmanlının bilmem kaç yılında bilmem ne şehrinde imzaladığı anlaşma nedir der bu sözel kolay yapılır tavsiyem küçük bir not defteri çıkar kendine kısa notları yaz yanında gezdir ben şuan mezunum barda çalışıyorum defterimi durmadan açıp okurum faydası coktur bana
sözelde ilk 45-50k dışı önemsiz kanka 200k sıralama bir şey değil cocugun gözünü boyamayalım
200e gittiğin bölümleri de yazarsın sözeldeGöz boyama değil, çalışmadan 200'e girilebildiğine değindim.
Sözelle girmedim, sözelden girmek isteyen araştırır zaten sitem etmene gerek yok.200e gittiğin bölümleri de yazarsın sözelde
En iyisi polis filan ol ya da deniz kuvvetlerine git çünkü öğretmenlikte atama bekleme var ve çocuk kaldıracak kafan yoksa eziyet olur.Merhaba abilerim, 12. sınıfım ve bu yazdan beri dershaneye gidiyorum. Annem asgari ücretli ve beni okutmak için çok çalııyor annemin uğraşını boşa çıkarmamalıyım bu yüzden size danışmak zorunda kaldım. Umarım yardımcı olursunuz. Şimdi durumu anlatayım