+1 Bende bekliyorum. Sayısal Olan Arkadaşlar Bakarsa Teşekkürler.11 den 12 ye geçerken neleri yaptınız veya yapmayıp pişman olduğunuz tavsiyeleri bekliyorum. (Tyt adına)
Denemelerdeki netlerimiz kaç civarı olmalı şuan ?Konuları olabildiğince çabuk bitirin ve denemelere başlayın sonra takıldığınız yer olursa tekrar edin yani başka bir şey yok
şuan netin pek bi önemi yok önemli olan konuları güzelce tamamla eski konuların falan varsa yaz tatilinde onlara çalışabilirsin ayrıca sınavın zorluğunu bilemeyeceğimize göre 20K için bir net verememDenemelerdeki netlerimiz kaç civarı olmalı şuan ?
İlk 20K için konuşursak. SAY
Hiçbir şey yapmıyorum. Pişman da olacağımı sanmıyorum. Şuan gastronomi okuyorum lisede. Üniversite çok gerekli bir şey değil bence benim alanımda. Onun dışında kendimi geliştirmek istiyorum bazı alanlarda. Eğer o alanlarda başarılı olursam o yolu izlemeye devam ederim. Her şeyin tek çaresi çalışmak. Yurt dışına çıkma imkanım var. Mümkün olursa çıkacağım inşallah. Bu saçma sistemin bir parçası olmamız beni üzüyor...11 den 12 ye geçerken neleri yaptınız veya yapmayıp pişman olduğunuz tavsiyeleri bekliyorum. (Tyt adına)
11 den 12 ye geçerken neleri yaptınız veya yapmayıp pişman olduğunuz tavsiyeleri bekliyorum. (Tyt adına)
O zaman şöyle başlıyayım.+1 Bende bekliyorum. Sayısal Olan Arkadaşlar Bakarsa Teşekkürler.
TYT'de eksiksen ve tamamlamadiydan yazın TYT kursuna gitmeni öneririm. Böyle daha planlı götürsün işi. Onun dışında 11. sınıf konularını bilmeden 12. sınıfa geçmek hatadır. 11. sınıfın üzerine koyuyorsun 12'yi. O yüzden 11'de temeli sağlam atmak gerekiyor, yoksa 12'de zorluk çekiyorsun. Eğer 11. Sınıf konuların eksikse yazın TYT ile birlikte 11 çalış.11 den 12 ye geçerken neleri yaptınız veya yapmayıp pişman olduğunuz tavsiyeleri bekliyorum. (Tyt adına)
Dershane gidiyorum, yaz kampı başladı. Sadece tyt işleniyor bu yüzden full tyt ağırlık vermeyi düşündüm.TYT'de eksiksen ve tamamlamadiydan yazın TYT kursuna gitmeni öneririm. Böyle daha planlı götürsün işi. Onun dışında 11. sınıf konularını bilmeden 12. sınıfa geçmek hatadır. 11. sınıfın üzerine koyuyorsun 12'yi. O yüzden 11'de temeli sağlam atmak gerekiyor, yoksa 12'de zorluk çekiyorsun. Eğer 11. Sınıf konuların eksikse yazın TYT ile birlikte 11 çalış.
"(Tyt adına)" diye belirtmişsin ama AYT'yi es mi geçtin yoksa AYT'n iyi mi onu anlamadım genel bi öneri yaptım.
11'de ki eksiklerini halletmeden 12'ye geçmemeye çalış.Dershane gidiyorum, yaz kampı başladı. Sadece tyt işleniyor bu yüzden full tyt ağırlık vermeyi düşündüm.
3 ay boyunca tyt den sonra 11.sınıftaki eksiklerimi kapatırım diye düşündüm. Sizce yanlış mı? (matematik ve kimya da eksik konular var)