Neler Yeni

12.Sınıfa geçen öğrenciye tavsiyeler

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
11 den 12 ye geçerken neleri yaptınız veya yapmayıp pişman olduğunuz tavsiyeleri bekliyorum. (Tyt adına)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
11 den 12 ye geçerken neleri yaptınız veya yapmayıp pişman olduğunuz tavsiyeleri bekliyorum. (Tyt adına)
+1 Bende bekliyorum. Sayısal Olan Arkadaşlar Bakarsa Teşekkürler.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Konuları olabildiğince çabuk bitirin ve denemelere başlayın sonra takıldığınız yer olursa tekrar edin yani başka bir şey yok

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Konuları olabildiğince çabuk bitirin ve denemelere başlayın sonra takıldığınız yer olursa tekrar edin yani başka bir şey yok
Denemelerdeki netlerimiz kaç civarı olmalı şuan ?
İlk 20K için konuşursak. SAY

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Denemelerdeki netlerimiz kaç civarı olmalı şuan ?
İlk 20K için konuşursak. SAY
şuan netin pek bi önemi yok önemli olan konuları güzelce tamamla eski konuların falan varsa yaz tatilinde onlara çalışabilirsin ayrıca sınavın zorluğunu bilemeyeceğimize göre 20K için bir net veremem

Mert

80+ Silver
Hatırladığım kadarıyla matematik tamamen bitmişti. Çok zorlamamıştım. Pişman değilim.

kırmızışarapp

80+ Silver
Hiçbir şey yapmıyorum. Pişman da olacağımı sanmıyorum. Şuan gastronomi okuyorum lisede. Üniversite çok gerekli bir şey değil bence benim alanımda. Onun dışında kendimi geliştirmek istiyorum bazı alanlarda. Eğer o alanlarda başarılı olursam o yolu izlemeye devam ederim. Her şeyin tek çaresi çalışmak. Yurt dışına çıkma imkanım var. Mümkün olursa çıkacağım inşallah. Bu saçma sistemin bir parçası olmamız beni üzüyor...

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
+1 Bende bekliyorum. Sayısal Olan Arkadaşlar Bakarsa Teşekkürler.
O zaman şöyle başlıyayım. :)
Sayısal öğrencisi isen Geometri dersini sevmek zorundasın. Zor konuları en geç güne bırakma İntegral, Türev.. onları erkenden bitirmen senin için daha iyi olacaktır.
Biyoloji konusunda yazın Bitki Biyolojisinin, sistemlerin özetlerini çıkart.
Kimya için de Organik kimya konusunun özetini çıkart.
Fizik için Modern Fizik sizi kurtaracak. Min. 2-3 soru çıkıyor.

TYT için Türkçe dil bilgisi kesinlikle bitmeli bu yaz. En az 2 paragraf kitabı da bitirilmeli.
TYT Matematik için Problemleri çözün ve bitirin.

Pişman olduğum tek şey sene boyunca adam gibi ders çalışmamam. :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
TYT'de eksiksen ve tamamlamadiydan yazın TYT kursuna gitmeni öneririm. Böyle daha planlı götürsün işi. Onun dışında 11. sınıf konularını bilmeden 12. sınıfa geçmek hatadır. 11. sınıfın üzerine koyuyorsun 12'yi. O yüzden 11'de temeli sağlam atmak gerekiyor, yoksa 12'de zorluk çekiyorsun. Eğer 11. Sınıf konuların eksikse yazın TYT ile birlikte 11 çalış.
"(Tyt adına)" diye belirtmişsin ama AYT'yi es mi geçtin yoksa AYT'n iyi mi onu anlamadım genel bi öneri yaptım.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
TYT'de eksiksen ve tamamlamadiydan yazın TYT kursuna gitmeni öneririm. Böyle daha planlı götürsün işi. Onun dışında 11. sınıf konularını bilmeden 12. sınıfa geçmek hatadır. 11. sınıfın üzerine koyuyorsun 12'yi. O yüzden 11'de temeli sağlam atmak gerekiyor, yoksa 12'de zorluk çekiyorsun. Eğer 11. Sınıf konuların eksikse yazın TYT ile birlikte 11 çalış.
"(Tyt adına)" diye belirtmişsin ama AYT'yi es mi geçtin yoksa AYT'n iyi mi onu anlamadım genel bi öneri yaptım.
Dershane gidiyorum, yaz kampı başladı. Sadece tyt işleniyor bu yüzden full tyt ağırlık vermeyi düşündüm.
3 ay boyunca tyt den sonra 11.sınıftaki eksiklerimi kapatırım diye düşündüm. Sizce yanlış mı? (matematik ve kimya da eksik konular var)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dershane gidiyorum, yaz kampı başladı. Sadece tyt işleniyor bu yüzden full tyt ağırlık vermeyi düşündüm.
3 ay boyunca tyt den sonra 11.sınıftaki eksiklerimi kapatırım diye düşündüm. Sizce yanlış mı? (matematik ve kimya da eksik konular var)
11'de ki eksiklerini halletmeden 12'ye geçmemeye çalış.

Top Bottom