Olamazsın. Bu sene af yok diyorlarÜniversiteye kayıt olabiliyor muyuz?
Abartılı olmadığı sürece siler geçirirler ama 30 üstü biraz fazla sanki he ne yaptın hocamYKS'ye girdik diyelim. Atıyorum 1. olduk ama 12. Sınıfta devamsızlık 30 günü geçti. Ne olur? Üniversiteye mi gideriz yoksa lisede kalır mıyız
Hocam sınır 30 zaten. Daha geçmedim ama 30 günü geçerim gibi duruyor.Abartılı olmadığı sürece siler geçirirler ama 30 üstü biraz fazla sanki he ne yaptın hocam
Evet, 30 gün. Sildirme yok diyorlar bizim okul. Özürlüye alabiliriz diyorlar.Devamsızlık 30 gün mü sınır? Bizde 10 gündü sınır benim 16 gün olmuştu babamla gidip sildirmiştim 10 gününü, sonra 9.5 günde bırakıp mezun olmuştum
Sınır özürlü 15 özürsüz 15 olarak 30 yani şuan senin özürsüz 30 ise sınırı 15 gün aşmış oluyorsunHocam sınır 30 zaten. Daha geçmedim ama 30 günü geçerim gibi duruyor.
5 günü geçince özürsüz belge 10 günü geçince sınıf tekrarı özürlü devamsızlık hakkı da 20 gün değil miSınır özürlü 15 özürsüz 15 olarak 30 yani şuan senin özürsüz 30 ise sınırı 15 gün aşmış oluyorsun
20 ozurlu 10 ozursuz ancak ozursuzu 9.5ta birakmakta fayda varSınır özürlü 15 özürsüz 15 olarak 30 yani şuan senin özürsüz 30 ise sınırı 15 gün aşmış oluyorsun