12.sınıfta devamsızlıktan kalma var mı?

K709

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar 12.sınıfta devamsızlıktan kalma var mı? Benim 8 gün özürsüz 12 gün de özürlü devamsızlığım var, dilekçe verip 8 gün özürsüz devamsızlığımı özürlü devamsızlığa geçirebilirim, yani özürlü devamsızlığım 20 gün oluyor, eğer 21 gün olursa sınıfta kalır mıyım?

Okuldan okula değişir. Müdür ile aran iyiyse siler. Bizim okulda genel olarak oluyor o. Fen liselerinde yaygın.

Arkadaşlar 12.sınıfta devamsızlıktan kalma var mı? Benim 8 gün özürsüz 12 gün de özürlü devamsızlığım var, dilekçe verip 8 gün özürsüz devamsızlığımı özürlü devamsızlığa geçirebilirim, yani özürlü devamsızlığım 20 gün oluyor, eğer 21 gün olursa sınıfta kalır mıyım?
sisteme girerlerse kalırsın tabi ama sonradan silerlerse kalmazsın.

Tabii ki var krta okul değil

Var, genellikle kurtarıyor müdür falan ama aran kötüyse kurtarmayabilir.

Knk af çıkıyor diyordu biizm hocalar ama her yıl çıkmıyormuş

sisteme girerlerse kalırsın tabi ama sonradan silerlerse kalmazsın.
Hocam silme derken anlamadım bizim okulda silme diye bir şey yok, mazeretsiz okula gelmediysen veline dilekçe yazdırıp müdür yardımcısına veriyorsun onlarda özürlü devamsızlığa izinli olarak geçiriyorlar.

Hocam silme derken anlamadım bizim okulda silme diye bir şey yok, mazeretsiz okula gelmediysen veline dilekçe yazdırıp müdür yardımcısına veriyorsun onlarda özürlü devamsızlığa izinli olarak geçiriyorlar.
ben eskinde lisedeyken velisinin rica edip devamsızlık sildirdiğini gördüm.

• Beğen
Reaksiyonlar: K709
Bence de af çıksın yeni kimlik çıkartma, covid testi, hasta falan olduk derken 12 gün özürlü devamsızlık olmuş ondan sordum ve geç kalmalarım yüzünden de 8 gün özürsüz devamsızlık olmuş.

Ben müdürle konuştum, her yıl 12'lere af çıkıyor, ortalama üzerinden geçiyosun demişti. Adamın sözüne güvenerek aylardır gitmiyorum okula :D Gelmezse komik olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: K709
Normalde var ama bazı okullar mezun olurken rahat olması için siliyor diye biliyorum. Lakin tam emin değilim.

Bende lisedeyken velimle birlikte sildirdim devamsızlığımı. müdür , müdür yardımcısı katıysa dilekçeyle halledersin diye düşünüyorum çoğu okul bırakmak istemez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri